Ανοξείδωτος αισθητήρας τροφίμων
- Αισθητήρας Pt100 για ιδιαίτερα ακριβή αποτελέσματα μέτρησης
- Συμβατό με το πρότυπο EN 13485 και το HACCP
Ο στιβαρός αισθητήρας τροφίμων από ανοξείδωτο χάλυβα (με κατάλληλο όργανο μέτρησης) επιτρέπει την ιδιαίτερα ακριβή μέτρηση της θερμοκρασίας του πυρήνα των τροφίμων.
Ο ανθεκτικός αισθητήρας τροφίμων από ανοξείδωτο χάλυβα (Pt100) χρησιμοποιείται κυρίως για τη μέτρηση της θερμοκρασίας του πυρήνα των τροφίμων. Το γεγονός ότι ο αισθητήρας είναι συμβατός με το πρότυπο EN 13485 και το HACCP είναι ιδιαίτερα πρακτικό για χρήση στον τομέα των τροφίμων. Επιπλέον, προστατεύεται από πίδακες νερού σύμφωνα με το πρότυπο IP65.
- Εύρος μέτρησης
- -50 ... +400 °C
- Ακρίβεια
- Κλάση Α: ± 0,15 + 0,002 x της μετρ. θερμοκρασίας (-50 ... +400 °C) Κλάση Β: ± 0,30 + 0,005 x της μετρ. θερμοκρασίας (υπόλοιπο εύρος)
- Μήκος / Διάμετρος αισθητήρα
- 15 mm, Ø 3 mm
- Μήκος / Διάμετρος ακίδας
- 125 mm, Ø 4 mm
- Χρόνος απόκρισης
- 10 s