ΕταιρείαΗ Εταιρεία VoulTherm- Κ.Βούλτσιος & Σια Ο.Ε.,

πιστοποιημένος γενικός αντιπρόσωπος της εταιρείας Testo, διαθέτει μηχανήματα για ανάλυση-ρύθμιση συστημάτων ψύξης, ανάλυση καυσαερίων , καθώς και διάφορα όργανα μέτρησης πίεσης , θερμοκρασίας, pH, καταγραφικά, μετρήσεις ταχύτητα αέρος, ανιχνευτές αερίου, θερμική κάμερα και πολλά άλλα. Για να διατηρήσει κάποιος την ηγετική του θέση στην αγορά, δεν πρέπει να διαθέτει μόνο εξαιρετικά προϊόντα, αλλά χρειάζεται επίσης να μπορεί να προσαρμόζεται γρήγορα στις αλλαγές.

Προσφέρουμε υπεύθυνες και ορθές συμβουλές σχετικά με κάθε ερώτημα που αφορά την τεχνολογία μετρήσεων. Μετά την πώληση, εγγυόμαστε στο χρήστη γρήγορη βοήθεια.
Ο οίκος Testo κατέχει ηγετική θέση στην αγορά επειδή αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα όλες τις υπηρεσίες που αφορούν στο προϊόν. 

Δεσμευόμαστε απέναντι σας πριν την πώληση, μετά την πώληση και σε όλες τις φάσεις εφαρμογής.  Δεν θα σας απογοητεύσουμε.

 

Περαιτέρω εκπαίδευση και εξειδίκευση

Για να διατηρήσει κάποιος την ηγετική του θέση στην αγορά, δεν πρέπει να διαθέτει μόνο εξαιρετικά προϊόντα, αλλά χρειάζεται επίσης να μπορεί να προσαρμόζεται γρήγορα στις αλλαγές. Υπό αυτές τις συνθήκες, το θέμα της περαιτέρω εκπαίδευσης και εξειδίκευσης διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην Testo - εσωτερικά και εξωτερικά. Μία από τις πλέον απαραίτητες προϋποθέσεις για την πραγματοποίηση σύνθετων εργασιών μέτρησης και την ανταπόκριση στις αυξανόμενες ανάγκες σχετικά με την ποιότητα, είναι ότι οι γνώσεις πρέπει να είναι πάντοτε ενημερωμένες. 

 

Πιστοποιημένη εγγύηση

Δεν υπάρχει περιθώριο για σφάλματα στη διασφάλιση ποιότητας. Αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο η Testo Industrial Services προσφέρει πιστοποιημένη βαθμονόμηση σύμφωνα με όλες τις ισχύουσες οδηγίες (όπως ISO 9000ff, QS 9000, DKD, ΟKD, Cofrac, NIST, GMP, HACCP, FDA κ.λπ.) και διάφορες υπηρεσίες. Η βαθμονόμηση πραγματοποιείται στα διαπιστευμένα εργαστήρια υψηλής τεχνολογίας.


Βρίσκεστε εδώ: Εταιρεία

Μείνετε σε επαφή μαζί μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ακολουθήστε μας στα Social Media

© 2016 VoulTherm | All rights reserved Designed + Developed by NetApps