Σετ επαγγελματικών ελέγχων τροφίμων (Food inspection set)

 • Πέντε εύχρηστα όργανα μέτρησης θερμοκρασίας, τιμής pH και ποιότητας ελαίου τηγανίσματος για επαγγελματικές επιθεωρήσεις τροφίμων
 • Γρήγορες μετρήσεις θερμοκρασίας με το testo 926 και αισθητήρας θερμοκρασίας ανοξείδωτου χάλυβα
 • Εξαρτήματα για τη ρύθμιση / τον έλεγχο των οργάνων μέτρησης που περιλαμβάνονται στο σετ
 • Σύμφωνο με HACCP

Κωδικός: 0563 0102 02

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΓΚΡΙΣΗ

Σετ επαγγελματικών ελέγχων τροφίμων (Food inspection set)
Περιλαμβάνει θερμόμετρο testo 926, TopSafe για το testo 926, αισθητήρα τροφίμων από ανοξ. χάλυβα, μετρητή ποιότητας ελαίου τηγανίσματος testo 270, υπέρυθρο θερμόμετρο testo 104-IR, όργανο μέτρησης pH testo 206-pH2, ρυθμιστικό διάλυμα pH 4.01 & 7.00, υπέρυθρο θερμόμετρο testo 826-T2, μεγάλη βαλίτσα μεταφοράς

Ως επαγγελματίας στον τομέα των τροφίμων ή επιθεωρητής τροφίμων, πραγματοποιείτε εκτεταμένες μετρήσεις και επιθεωρήσεις στα τρόφιμα. Με το σετ επαγγελματικών ελέγχων τροφίμων της Testo έχετε στη διάθεσή σας 5 χρήσιμα όργανα μέτρησης αποθηκευμένα με ασφάλεια στην ειδική βαλίτσα, με την οποία μπορείτε να διεξάγετε αξιόπιστα γρήγορους ελέγχους θερμοκρασίας, μετρήσεις της θερμοκρασίας πυρήνα, καθώς και να προσδιορίζετε την τιμή του pH και την ποιότητα του ελαίου τηγανίσματος. Το μονοκάναλο θερμόμετρο testo 926 είναι ιδανικό για όλες τις μετρήσεις στον τομέα των τροφίμων, μπορεί να συνδεθεί με ασύρματους αισθητήρες και διαθέτει ηχητικό συναγερμό, όπως και αποθήκευση Min.-Max. τιμών. Με το testo 104-iR, πτυσσόμενο θερμόμετρο υπερύθρων και διείσδυσης και το υπέρυθρο θερμόμετρο testo 826-T2 μπορείτε να πραγματοποιήσετε μετρήσεις θερμοκρασίας είτε στον πυρήνα των τροφίμων, είτε ανέπαφα και πάντα σύμφωνα με HACCP. Το όργανο μέτρησης pH / θερμοκρασίας testo 206-pH2 είναι κατάλληλο για μετρήσεις σε ημιστερεά και υγρά μέσα.Τέλος, ο μετρητής ποιότητας ελαίου τηγανίσματος testo 270 μετράει το TPM (ολικά πολικά συστατικά) και σας ειδοποιεί με ηχητικά και οπτικά σήματα όταν το λάδι σας χρειάζεται αλλαγή.

Έλεγχος θερμοκρασίας για εισερχόμενα αγαθά και κατά τη μεταφορά και αποθήκευση

Η θερμοκρασία των τροφίμων επηρεάζει αποφασιστικά τον σχηματισμό και τον πολλαπλασιασμό των μικροβίων και επομένως την ποιότητα των προϊόντων και την υγεία των καταναλωτών. Προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των τροφίμων, υπάρχει επομένως η υποχρέωση να παρακολουθούνται οι θερμοκρασίες των τροφίμων και να ελέγχεται ότι η συμμόρφωση με την αλυσίδα ψύξης είναι μη διακοπτόμενη. Ένα από τα μέτρα που χρησιμοποιούνται για να επιτευχθεί αυτό είναι ο έλεγχος της θερμοκρασίας κατά την παραλαβή, κατά τη μεταφορά και κατά την αποθήκευση των εμπορευμάτων. Το θερμόμετρο υπερύθρων και διείσδυσης testo 104-IR σας βοηθά να το κάνετε αυτό.

Προσφέρει:

 • Γρήγορη σάρωση των αγαθών που παραδίδονται με τεχνολογία υπέρυθρης μέτρησης
 • Άμεσο έλεγχο όπου οι τιμές είναι κρίσιμες μέσω του αισθητήρα διείσδυσης
 • Απλή απεικόνιση της περιοχής μέτρησης μέσω λέιζερ 2 σημείων
 • Στεγανότητα χάρη στο αδιάβροχο περίβλημα
 • Μέτρηση συμβατή με το HACCP

Μέτρηση pH για ανάλυση πόσιμου νερού

Από το 1980 έχουν θεσπιστεί νομοθετημένες ευρωπαϊκές οδηγίες, οι οποίες έχουν ρυθμίσει τις οριακές τιμές συγκεκριμένων παραμέτρων στο πόσιμο νερό. Το διάταγμα για το πόσιμο νερό της 21ης Μαΐου 2001 στη Γερμανία αποφάσισε ότι οι εταιρείες παροχής νερού υποχρεούνται να παρέχουν στους πελάτες τους πόσιμο νερό το οποίο να ανταποκρίνεται στην ποιότητα που ορίζεται στο διάταγμα για το πόσιμο νερό. Η τιμή του pH είναι μια σημαντική παράμετρος για τον προσδιορισμό της ποιότητας του νερού.

Τα δείγματα νερού που λαμβάνονται πρέπει να ελέγχονται για την τιμή του pH τους απευθείας ή αμέσως μετά τη δειγματοληψία. Αυτό δεν πρέπει να υπερβαίνει το όξινο όριο 6,5 ή το αλκαλικό όριο 9,5 και θα πρέπει κανονικά να βρίσκεται στο ουδέτερο εύρος περίπου 7.

Τα πλεονεκτήματα του οργάνου μέτρησης pH για χρήση με το ένα χέρι testo 206:

 • Άμεση μέτρηση επιτόπου για γρήγορη εκτίμηση της τιμής του pH
 • Διατίθεται σε τρία διαφορετικά μοντέλα (συμπεριλαμβανομένης μιας έκδοσης με αισθητήρες plug-in για εύκολη απομακρυσμένη μέτρηση)
 • Ανθεκτική, αδιάβροχη προστατευτική θήκη "TopSafe" (τύπος προστασίας IP68)
 • Ενσωματωμένος αισθητήρας θερμοκρασίας για ταυτόχρονη μέτρηση δύο παραμέτρων
 • Τζελ ηλεκτρολύτη

Μέτρηση του pH για τη διασφάλιση της ποιότητας στον τομέα των τροφίμων

Η τιμή του pH των τροφίμων έχει άμεση επίδραση στην ανάπτυξη μικροοργανισμών και συνεπώς στην ποιότητα και την ασφάλειά τους. Για το λόγο αυτό, πολλές εταιρείες χρησιμοποιούν την τιμή pH ως ποιοτικό χαρακτηριστικό για την αξιολόγηση των τροφίμων τους. Για παράδειγμα, η τιμή pH έχει μεγάλη σημασία στην παρασκευή κρεάτων, αλλαντικών και γαλακτοκομικών προϊόντων.

Η τιμή του pH είναι μια σημαντική ποιοτική παράμετρος στον τομέα των τροφίμων. Επηρεάζει ιδιαιτέρως τις ιδιότητες του κρέατος και των προϊόντων με βάση το κρέας, ιδίως όσον αφορά την ικανότητα δέσμευσης νερού, τη γεύση, το χρώμα, την ευαισθησία και τη διάρκεια ζωής. Στον τομέα της αρτοποιίας, η οξύτητα του προζυμιού μπορεί να προσδιοριστεί μέσω της τιμής του pH. Στην περίπτωση προϊόντων όπως τα ντρέσινγκ για σαλάτες, η τιμή του pH συμβάλλει στην εξασφάλιση σταθερής ποιότητας ή σταθερής οξύτητας του προϊόντος.Τα πλεονεκτήματα του οργάνου μέτρησης pH για χρήση με το ένα χέρι testo 206:

 • Άμεση μέτρηση κατά τη διαδικασία / στα τρόφιμα για γρήγορη εκτίμηση της τιμής του pH
 • Διατίθεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις - ανάλογα με το μέσο στο οποίο γίνεται η μέτρηση
 • Ανθεκτική, αδιάβροχη και ασφαλής για πλύσιμο σε πλυντήριο πιάτων προστατευτική θήκη "TopSafe" (τύπος προστασίας IP68)
 • Ενσωματωμένος αισθητήρας θερμοκρασίας για ταυτόχρονη μέτρηση τιμών pH και θερμοκρασίας
 • Ηλεκτρολυτικό τζελ που δε χρειάζεται συντήρηση
 • Δυνατότητα βαθμονόμησης 1,2 ή 3 σημείων

Μέτρηση pH στη βιομηχανία καλλυντικών

Η τιμή του pH είναι ένας κρίσιμος παράγοντας όσον αφορά την αξιολόγηση της ποιότητας των καλλυντικών προϊόντων. Τα καλλυντικά προϊόντα που είναι πολύ όξινα ή πολύ αλκαλικά μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμούς ή εξανθήματα στο δέρμα. Η τιμή pH του δέρματος είναι κανονικά μεταξύ 5 και 6,5 χάρη στο φυσικό προστατευτικό όξινο μανδύα του. Τα καθαριστικά "ουδέτερου pH" είναι στην πραγματικότητα ελαφρώς όξινα και μπορούν να στηρίξουν τον προστατευτικό όξινο μανδύα του δέρματος, πράγμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για άτομα με ευαίσθητο δέρμα.

Κατά συνέπεια, η τιμή pH των καλλυντικών πρέπει να παρακολουθείται, να ελέγχεται και, εάν είναι απαραίτητο, να προσαρμόζεται από το στάδιο της παραγωγής, έτσι ώστε το τελικό προϊόν να έχει την απαιτούμενη τιμή.


Σχετικά προϊόντα

Ο κατάλληλος συνεργάτης στην επιθεώρηση τροφίμων.

Κωδικός: 0563 0101
Το κατάλληλο όργανο για τους επίσημους ελέγχους τροφίμων

   

  Κωδικός: 0560 1128

  για γρήγορους ελέγχους pH σε υγρά.

  Κωδικός: 0563 2061

  Μετρητής ποιότητας ελαίου τηγανίσματος.

  Κωδικός: 0563 2750

  Ανθεκτικό θερμόμετρο για χειρισμό με ένα χέρι

  Κωδικός: 0563 1051

  για γρήγορη, εύκολη και ακριβείς μετρήσεις της θερμοκρασίας

  Κωδικός: 0563 1080
  © 2016 VoulTherm | All rights reserved Designed + Developed by NetApps