3 προϊόντα Testo έλαβαν το βραβείο «German Design Award»

Η testo λαμβάνει και πάλι βραβεία για τον εκπληκτικό σχεδιασμό των προϊόντων της   

 testo

Titisee-Neustadt / Lenzkirch - 26.11.2019 Η Testo σκόραρε τρεις φορές στη φετινή παρουσίαση του German Design Award: Και τα τρία προϊόντα που υποβλήθηκαν, ο αναλυτής καυσαερίων testo 300, το όργανο μέτρησης IAQ testo 400 και τα testo Smart Probes για θέρμανση, κλιματισμό , ψύξη και εξαερισμό παρουσιάστηκαν με το βραβείο German Design Award Winner 2020 στην κατηγορία "Excellent Product Design". Ο CEO της Testo Burkart Knospe δήλωσε: "Είμαστε εξαιρετικά ευχαριστημένοι που λαμβάνουμε αυτό το βραβείο, διότι προσπαθούμε συνεχώς να δημιουργούμε ελκυστικά προϊόντα που οι πελάτες μας μπορούν να λειτουργούν εύκολα και διαισθητικά.”

 

Το German Design Award

Το German Design Award είναι το διεθνές βραβείο από το Γερμανικό Συμβούλιο Σχεδιασμού, το οποίο καθιερώθηκε ως ίδρυμα το 1953 με πρωτοβουλία της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής και σήμερα υποστηρίζει τη βιομηχανία σε όλα τα θέματα που αποσκοπούν στη δημιουργία προστιθέμενης αξίας μέσω του σχεδιασμού. Οι κορυφαίες συμμετοχές από τα πεδία του σχεδιασμού προϊόντων και επικοινωνιών, οι οποίες με τον τρόπο τους είναι πρωτοποριακές στο διεθνές τοπίο σχεδίασης, βραβεύονται κάθε χρόνο. Το German Design Award, το οποίο ξεκίνησε το 2012, είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους διαγωνισμούς σχεδιασμού παγκοσμίως και έχει μεγάλη φήμη πολύ πέρα από τους κύκλους ειδικών. "Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με το βραβείο αυτό εξαιτίας των υψηλών προδιαγραφών του German Design Award", λέει ο Burkart Knospe.

 

Όργανα μέτρησης που υπερέχουν, όχι μόνο στον σχεδιασμό τους

Τα όργανα μέτρησης έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια, ώστε να είναι σε θέση να παρέχουν ακόμα καλύτερες λύσεις για διάφορες ανάγκες των πελατών. Συνδυάζουν κομψό, εργονομικό σχεδιασμό με μετρήσεις υψηλής ακρίβειας και έξυπνη τεχνολογία.  

Ο μοντέρνος σχεδιασμός του testo 300 συνδυάζει δεκαετίες εμπειρίας στην τεχνολογία μέτρησης με την έξυπνη τεχνολογία αφής και σαφή περιγράμματα για να δημιουργήσει μια εργονομική, καινοτόμο συσκευή μέτρησης για τους τεχνικούς θέρμανσης. Τα δεδομένα μέτρησης υψηλής ακρίβειας μπορούν να αποστέλλονται απευθείας μέσω e-mail ή Bluetooth μέσω της οθόνης HD χρησιμοποιώντας τη διαισθητική εφαρμογή.]

testo

Το testo 400 είναι ένας αποτελεσματικός και καλαίσθητος συνεργάτης για όλους τους επαγγελματίες του κλίματος. Προσφέρει υψηλής ποιότητας τεχνολογία μέτρησης, διαισθητικούς βοηθούς μέτρησης, ευέλικτες επιλογές τεκμηρίωσης και ολοκληρωμένη επιλογή αισθητήρων. Η τεχνολογία έξυπνης αφής της συσκευής μέτρησης κλίματος είναι ενσωματωμένη σε έναν σαφή, φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό.

 

testo

 

Με τα μοντέλα testo Smart Probes, οι τεχνικοί κλιματισμού, ψύξης και θέρμανσης μπορούν να μετρήσουν με πιο φορητό τρόπο από ποτέ. Τα συμπαγή όργανα μέτρησης με εργονομικό, λειτουργικό σχεδιασμό μπορούν να λειτουργούν μέσω Bluetooth με το smartphone του χρήστη. Η διαισθητική εφαρμογή αποθηκεύει τα βασικά στοιχεία και παρέχει αυτόματα γραφική υποστήριξη για να βοηθήσει στην αξιολόγηση των δεδομένων μέτρησης.

 

Σε πορεία για το μέλλον

Ως ηγέτης της παγκόσμιας αγοράς στον τομέα των οργάνων μέτρησης από το Μέλανα Δρυμό, η Testo έχει από καιρό την αξιοπιστία και την υψηλότερη ποιότητα με σταθερά, ανθεκτικά προϊόντα, εξαιρετική τεχνογνωσία και διαισθητικό σχεδιασμό. Προκειμένου να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στα υψηλά αυτά πρότυπα, η Testo εργάζεται συνεχώς για καινοτόμες λύσεις και βελτιώσεις προϊόντων. Για να γίνει αυτό, επενδύει περίπου το ένα δέκατο του ετήσιου τζίρου στην Έρευνα και Ανάπτυξη.

 

Σχετικά με την Testo SE & Co KGaA

Η Testo, η έδρα της οποίας βρίσκεται στο Μέλανα Δρυμό, είναι ειδικός για την τεχνολογία μέτρησης υψηλής ακρίβειας και τις καινοτόμες λύσεις μέτρησης. Σε 34 θυγατρικές εταιρίες σε όλο τον κόσμο, περίπου 3000 εργαζόμενοι εργάζονται στην έρευνα, την ανάπτυξη, την παραγωγή και το μάρκετινγκ για την εταιρεία υψηλής τεχνολογίας. Τα προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες της Testo βοηθούν στην εξοικονόμηση χρόνου και πόρων, προστατεύουν το περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία και βελτιώνουν την ποιότητα των αγαθών.

Μια μέση ετήσια αύξηση άνω του 10% από την ίδρυση της εταιρείας το 1957 και ο τρέχον τζίρος άνω των 300 εκατομμυρίων ευρώ αποδεικνύει σαφώς ότι ο Μέλανας Δρυμός και τα συστήματα υψηλής τεχνολογίας είναι ένας απόλυτα επιτυχής συνδυασμός. Οι άνω του μέσου όρου επενδύσεις στο μέλλον της εταιρείας αποτελούν επίσης μέρος της συνταγής επιτυχίας της Testo. Η Testo επενδύει περίπου το ένα δέκατο του ετήσιου παγκόσμιου τζίρου της στην Έρευνα & Ανάπτυξη.

testo


Αυτά είναι τα βραβευμένα όργανα μέτρησης testo

Διαβάστε περισσότερα για το όργανο και τις δυνατότητές του.

Διαβάστε περισσότερα για το όργανο και τις δυνατότητές του.

© 2016 VoulTherm | All rights reserved Designed + Developed by NetApps