Η καταγραφή της θερμοκρασίας είναι υποχρεωτική για επιχειρήσεις ποτών/τροφίμων. Μάθετε περισσότερα για τις ισχύουσες νομοθεσίες.
Τα ιδανικά καταγραφικά για κάθε χρήση.
Μάθετε περισσότερα.
Βελτιώστε την ποιότητα των τροφίμων και μειώστε το κόστος με τη μέθοδο FEFO.
Παρακολουθήστε τις περιβαλλοντικές συνθήκες σε εργαστήρια αποτελεσματικά και σύμφωνα με τα πρότυπα.
Η υγρασία είναι εξίσου σημαντική με τη θερμοκρασία σε ό,τι αφορά την άνεση των εσωτερικών χώρων.
Λαμβάνοντάς την υπόψη μπορείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ένα ευχάριστο εργασιακό κλίμα.