Τι λέει η επικαιρότητα για τους αναλυτές καυσαερίων και οι λύσεις που σας προτείνουμε.

Έπειτα από ενημερωτικό Email που λάβαμε από τη Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος σας γνωστοποιούμε τα παρακάτω:

"Αρχικές εναύσεις" Τμήμα Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας ΠΚΜ

"Έχει παρατηρηθεί ότι ένας μικρός αριθμός επαγγελματιών Συντηρητών και Μηχανικών αγνοούν το γεγονός ότι οι αναλυτές των εταιριών KANE και TESTO είναι προ ρυθμισμένοι να εμφανίζουν σε ξεχωριστό μενού τις ''ανοιγμένες'' τιμές των CO και NΟx σε οξυγόνο αναφοράς 3% και επειδή αναγράφουν επί των φύλλων συντήρησης τις τιμές που εμφανίζονται για την τρέχουσα ρυθμισμένη τιμή οξυγόνου σας ενημερώνουμε ότι:

Η τιμή που αναγράφεται επί των φύλλων συντήρησης θα πρέπει να είναι η ''ανοιγμένη'' στο 3% οξυγόνο.

  • Στους αναλυτές ΚΑΝΕ η προ ρυθμισμένη τιμή που εμφανίζει το 3% είναι η ένδειξη με το χαρακτηριστικό (n), δηλαδή εμφανίζεται ως CO(n) και NΟx(n).
  • Στους αναλυτές TESTO η προ ρυθμισμένη τιμή που εμφανίζει το 3% είναι η ένδειξη με το χαρακτηριστικό (reduced), δηλαδή εμφανίζεται ως CO(reduced) και NΟx(reduced).

Θα σας παρακαλούσαμε να συμβουλευτείτε τους προμηθευτές των συσκευών σας (TESTO, KANE  ή άλλης εταιρίας) για περισσότερες πληροφορίες και τον τρόπο εμφάνισης αυτών των επιλογών στους αναλυτές . Έτσι, άμεσα, θα γνωρίζετε εάν η μέτρηση είναι πάνω από τα επιτρεπτά όρια που ορίζει η νομοθεσία.

Σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το ΦΕΚ2654/2011 οι ανώτερες τιμές καυσαερίων λεβήτων σταθερών εστιών καύσης  είναι οι παρακάτω:"

Η λύση της Testo Voultherm

  Στείλτε μας το testo 330 LL Facelift που έχετε και αναβαθμίζουμε το λογισμικό του εντελώς δωρεάν.

 Υπολογίστε τώρα εύκολα και χωρίς κόπο τα μονοξείδια ανηγμένα σε 3% οξυγόνο με τον αυτόματο μετατροπέα που δημιουργήσαμε για εσάς.

Σας ενημερώνουμε για τα μοντέλα testo 330 LL & testo 327 που έχουν αγοραστεί πριν το 2010, των οποίων το λογισμικό δεν αναβαθμίζεται ή που δε μετράνε ΝΟΧ, προτείνεται η αντικατάστασή τους για την τήρηση των ανωτέρω προδιαγραφών.


© 2016 VoulTherm | All rights reserved Designed + Developed by NetApps