Η μέτρηση της πίεσης είναι εκτός από την μέτρηση της θερμοκρασία, μια από της πιο σημαντικές και συνηθησμένες μετρήσεις. Η testo κατασκευάσει αξιόπιστα και ιδανικά όργα για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών στην θέρμανση, στα υδραυλικά, στον κλιματισμό, στην βιομηχανία και για πολλούς άλλους τομείς.

Για να λειτουργεί ομαλά ένα σύστημα κλιματισμού, οι πιέσεις, οι θερμοκρασίες και πιθανή υπερθέρμανση ή υπόψυξη του συστήματος πρέπει να ελέγχεται. Με τα ψηφιακά μανόμετρα της testo, μπορείτε να καταγράψετε και να βλέπετε απομακρισμένα τις μετρήσεις σας.
Με την μέτρηση της απόλυτης και διαφορικής πίεσης μπορείτε να ρυθμίσετε την πίεση του αερίου και με την χρήση ενώς σωλήνα pitot να μετρήσετε με ακρίβεια υψηλές ταχύτητες ροής αέρα σε αγωγούς.
Σύμφωνα με τον νόμο, πρέπει να πραγματοποιήτε ένα τεστ στεγανώτητας με αέρα ή αδρανές αέριο σε ένα σωλήνα αερίου πριν από την λειτουργία του. Υπάρχουν περιτπώσεις που πρέπει να ελεγχθούν και σωλήνες με πόσιμο νερό και αποχέτευση, και ένα τεστ αντοχής με αέρα ή αδρανές αέριο υποβάλλονται.
Θήκες προστασίας και μεταφοράς, εκτυπωτές, μπαταρίες, παρελκόμενα και ανταλλακτικά για τα όργανα μέτρησης πίεσης της testo.
Βρίσκεστε εδώ: Προϊόντα » testo » Πίεση και Ψύξη

Μείνετε σε επαφή μαζί μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ακολουθήστε μας στα Social Media

© 2016 VoulTherm | All rights reserved Designed + Developed by NetApps