testo 440 με αισθητήρα πτερυγίου 16mm

  • Διαισθητικό: Σαφώς δομημένα μενού μέτρησης για όλες τις εφαρμογές
  • Ασύρματο: Αισθητήρες Bluetooth® για μεγαλύτερη ευκολία μέτρησης και μειωμένη εμπλοκή καλωδίων στη βαλίτσα
  • Εξοικονόμηση χώρου: Μια χειρολαβή για όλους τους αισθητήρες. Περισσότερες εφαρμογές, λιγότερος εξοπλισμός
  • Μεγάλη οθόνη: Παράλληλη απεικόνιση 3 τιμών μέτρησης, διαμορφωση και αποτελέσματα με μια ματιά
  • Αξιόπιστο και ασφαλές: Με εσωτερική μνήμη για μέχρι 7500 πρωτόκολλα μέτρησης, διεπαφή USB για εξαγωγή δεδομένων και εκτύπωση των τιμών μέτρησης


Κωδικός: 0563 4401

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΓΚΡΙΣΗ

testo 440 με Αισθητήρα πτερυγίου 16mm
συμπ. testo 440, ενσύρματο αισθητήρα πτερυγίου (Ø 16 mm) με αισθητήρα θερμοκρασίας, βαλίτσα μεταφοράς για το testo 440 και τον αισθητήρα

Σετ για τη διεξαγωγή μετρήσεων σε αγωγούς εξαερισμού: το όργανο μέτρησης IAQ testo 440 και ο αισθητήρας πτερυγίων (Ø 16 mm) αποθηκεύονται με ασφάλεια στη βαλίτσα. Έτσι μπορείτε να ξεκινήσετε να εργάζεστε αμέσως!

Συνδέσεις
ΤC Τύπου Κ
NTC TUC / Ψηφιακός ενσύρματος αισθητήρας x1
Αισθητήρας Bluetooth ή Smart Probe
Τύπος αισθητήρα
NTC
Εύρος μέτρησης
-40 ... +150 °C
Ακρίβεια
±0.4 °C (-40 ... -25,1 °C)
±0.3 °C (-25 ... +74,9 °C)
±0.4 °C (+75 ... +99.9 °C)
±0.5% της μετρ. αξίας (υπολ. εύρος)
Ανάλυση
0.1 °C
Τύπος αισθητήρα
Θερμοστoιχεία
Εύρος μέτρησης
-200 ... +1370 °C
Ακρίβεια
±0.3 °C + 0,3 % της μετρ. τιμής
Ανάλυση
0.1 °C
Θερμοκρασία λειτουργίας
-20 ... +50 °C
Θερμοκρασία αποθήκευσης
-20 ... +50 °C
Διαστάσεις (Μ x Π x Y)
220 x 74 x 46 mm
Διάρκεια ζωής μπαταριών
12 h (τυπική μέτρηση πτερυγίων)
Εγγύηση
2 χρόνια

Ευκολία και μέγιστη ευελιξία για μετρήσεις αγωγών και εξόδων

Με τη μεγάλη γκάμα αισθητήρων ταχύτητας αέρα (παρακαλούμε παραγγείλετε χωριστά), μπορείτε να πραγματοποιήσετε απλές και βολικές μετρήσεις, ακόμη και σε δύσκολα προσβάσιμες περιοχές σε αγωγούς αερισμού ή σε εξόδους αέρα:

Ακόμη θα σας φανεί εύκολη η διεξαγωγή μετρήσεων σε ιδιαίτερα μεγάλους αγωγούς. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το επεκτάσιμο τηλεσκόπιο στον αισθητήρα hot wire και πτερυγίου (Ø 16 mm), με καθολική λαβή μπορεί να επεκταθεί περαιτέρω με τη χρήση της τηλεσκοπικής επέκτασης – επιτρέποντάς σας να φτάσετε το συνολικό μήκος των 2 μέτρων.

Πραγματοποιήστε μετρήσεις σε εξόδους αέρα/οροφές χωρίς σκάλα. Τοποθετήστε τον αισθητήρα πτερυγίου (Ø 100 mm) με το τηλεσκόπιο σε γωνία 90° και, εάν είναι απαραίτητο, με την επέκταση του τηλεσκοπίου (μπορείτε να παραγγείλετε και τους 2 ξεχωριστά).

Μεγαλύτερη ελευθερία χάρη στο Bluetooth: Οι αισθητήρες ταχύτητας αέρα με Bluetooth δεν έχουν καμία ενοχλητική καλωδιακή σύνδεση με το όργανο μέτρησης και μεταδίδουν μετρήσεις σε απόσταση 20 μέτρων. Πατήστε το κουμπί του αισθητήρα για να χρησιμοποιήσετε το όργανο μέτρησης - για παράδειγμα, για να ξεκινήσετε και να σταματήσετε μια σειρά μετρήσεων (χρονομετρημένος μέσος υπολογισμός)..

Συνδέστε το εργαλείο μέτρησης ταχύτητας αέρα και μέτρησης IAQ testo 440 σε μεταλλικές επιφάνειες (π.χ. αγωγούς) χρησιμοποιώντας τους πρακτικούς μαγνήτες.

Επωφεληθείτε από τον γρήγορο υπολογισμό του όγκου ροής: στο μενού μέτρησης "όγκου ροής" του πολυλειτουργικού οργάνου μέτρησης, διαμορφώστε τις διαστάσεις και τη γεωμετρία της διατομής του αγωγού - το όργανο μέτρησης σας δείχνει αμέσως τον όγκο ροής.

Μακροπρόθεσμη παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα εσωτερικού χώρου

Η κακή ποιότητα του εσωτερικού αέρα λόγω υπερβολικών συγκεντρώσεων CO2 μπορεί να προκαλέσει κόπωση, έλλειψη συγκέντρωσης και ακόμη και ασθένεια. Με το μενού για την καταγραφή των μετρήσεων, το όργανο μέτρησης ταχύτητας αέρα και IAQ testo 440 είναι ιδανικό για την παρακολούθηση της ποιότητας του εσωτερικού αέρα. Εισαγάγετε τον χρόνο μέτρησης και τον κύκλο μέτρησης - και, για παράδειγμα, παρακολουθείτε τη μεταβολή της συγκέντρωσης CO2 ή των τιμών υγρασίας και θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Απλά επιλέξτε ανάμεσα σε αισθητήρες με Bluetooth ή σταθερό καλώδιο για CO2, CO ή υγρασία (παρακαλώ παραγγείλετε τους αισθητήρες ξεχωριστά).

Μέτρηση στροβιλισμού σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 7730 / ASHRAE 55

Προσδιορίστε τον βαθμό της αναταραχής και τον κινδύνο ελκυσμού στο χώρο εργασίας: ο ελκυσμός περιορίζει το επίπεδο άνεσης και αποτελεί τη συνηθέστερη αιτία παραπόνων σχετικά με το εσωτερικό κλίμα. Ο αισθητήρας στροβιλισμού (παρακαλείστε να το παραγγείλετε χωριστά) μετρά την ταχύτητα του αέρα και τη θερμοκρασία του αέρα και υπολογίζει αυτόματα τον κίνδυνο ελκυσμού και τον βαθμό ανατάραξης σύμφωνα με το EN ISO 7730 / ASHRAE 55.

Για βολικές μετρήσεις σε διαφορετικά ύψη, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το τρίποδο μέτρησης για μέτρηση της άνεσης (παρακαλούμε να παραγγείλετε ξεχωριστά). Με αυτόν τον τρόπο είναι πολύ εύκολο να τοποθετήσετε αισθητήρες στροβιλισμού σύμφωνα με τα πρότυπα.

Μεγάλη ποικιλία αισθητήρων για cleanrooms και εργαστήρια

Το όργανο μέτρησης ταχύτητας αέρα και IAQ testo 440 είναι επίσης ιδανικό για μια ευρεία ποικιλία εφαρμογών σε cleanrooms και εργαστήρια σε συνδυασμό με τους παρακάτω ανιχνευτές (παρακαλούμε να παραγγείλετε ξεχωριστά):

  • Μετρήσεις ταχύτητας αέρα υψηλής ακρίβειας με τον αισθητήρα εργοστασιακών απαγωγών
  • Χάρη στην χαμηλή ταχύτητα έναρξης των 0,1 m / s, ο αισθητήρας πτερυγίων υψηλής ακρίβειας (Ø 100 mm) είναι ιδανικός για μετρήσεις στρωτής ροής σε cleanrooms. Διατίθεται ως παραλλαγή με Bluetooth ή με σταθερό καλώδιο
  • Για να μετρήσετε την υγρασία σε cleanrooms, συνιστούμε τον αισθητήρα υγρασίας / θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας (0636 9771 ή 0636 9772). Με ακρίβεια: ± (0,6% RH + 0,7% mv) (0 έως 90% RH), πληροί επίσης τις απαιτήσεις για μετρήσεις υγρασίας σε αυτή την ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή.


Σχετικά προϊόντα
© 2016 VoulTherm | All rights reserved Designed + Developed by NetApps