Από τον ebola έως τον coronavirus: Προσδιορισμός της αυξημένης θερμοκρασίας της επιφάνειας του σώματος με τη θερμοκάμερα testo 890

Θερμοκρασία επιφάνειας σώματος γενικά

Γιατί είναι σημαντική η αναγνώριση της αυξημένης θερμοκρασίας της επιφάνειας του σώματος;
Σε περιόδους αυξανόμενης κινητικότητας, οι λοιμώξεις δεν σταματούν ούτε στα εθνικά σύνορα. Είτε ebola, SARS ή Κορωνοϊός: όπου συναντώνται πολλοί άνθρωποι, υπάρχει αυξημένος κίνδυνος μόλυνσης. Γι' αυτό είναι προς το συμφέρον της δημόσιας υγείας να εντοπίσουμε νωρίς τα άτομα που κινδυνεύουν μέσα σε μεγάλες ομάδες ανθρώπων. Οι χειριστές εγκαταστάσεων με πολλή κίνηση, όπως αεροδρόμια, εμπορικά κέντρα ή αθλητικά στάδια φέρουν μια ειδική ευθύνη για την πρόληψη ασθενειών.

Γιατί να αναγνωρίσετε αυξημένη θερμοκρασία επιφάνειας σώματος με θερμογραφία;
Ένας σημαντικός δείκτης για μια λοίμωξη είναι η αυξημένη θερμοκρασία του σώματος (σε σύγκριση με άλλα άτομα στο άμεσο περιβάλλον), γενικά γνωστή ως πυρετός.
Η θερμογραφία είναι ιδανική για σάρωση όχι μόνο ατόμων, αλλά και μεγάλων ροών ανθρώπων. Για να γίνει αυτό, μετράται η θερμοκρασία στην εσωτερική γωνία του ματιού και ενεργοποιείται ένας συναγερμός εάν παρεκκλίνει. Αυτό επιτρέπει στα άτομα με αυξημένη θερμοκρασία επιφάνειας σώματος να αναγνωρίζονται γρήγορα και αξιόπιστα και να απομονωθούν για πιο ακριβείς ελέγχους.

testo FeverDetection

Γιατί να αναγνωρίσετε την αυξημένη θερμοκρασία επιφάνειας σώματος με θερμικές κάμερες Testo;

Με το νέο βοηθητικό testo FeverDetection, οι θερμοκάμερες testo 890 είναι ιδανικές για τον εντοπισμό πιθανών ασθενών.

 Αξιόπιστο: ανάλυση έως 1280 x 960 pixels (με testo SuperResolution) και καλή θερμική ευαισθησία


 Ευέλικτο: χάρη σε μια διεπαφή HDMI για μεταφορά δεδομένων σε μια εξωτερική οθόνη, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε ημι-σταθερές εφαρμογές, όπως έλεγχοι ασφαλείας


 Εύκολο: μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλο το προσωπικό, χάρη στο υψηλό επίπεδο ευκολίας του χρήστη


Σχετικά Προϊόντα

Εντοπίστε τις θερμοκρασίες της επιφάνειας του σώματος ατόμων σε πολύ συνωστισμένες εγκαταστάσεις, όπως αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς ή εμπορικά κέντρα γρήγορα και αξιόπιστα.

Κωδικός: 0563 0890 X7
© 2016 VoulTherm | All rights reserved Designed + Developed by NetApps