testo 440 set Υγρασίας με BT

  • Δομημένο μενού μέτρησης για όγκο ροής
  • Παράλληλος προσδιορισμός της υγρασίας του αέρα και της θερμοκρασίας του αέρα
  • Υπολογισμός του σημείου δρόσου, της θερμοκρασίας υγρού βολβού και της απόλυτης υγρασίας
  • Ασύρματος αισθητήρας, εσωτερική αποθήκευση δεδομένων και θύρα USB για εξαγωγή δεδομένων
  • Μπορεί να επεκταθεί με μια μεγάλη ποικιλία ψηφιακών αισθητήρων


Κωδικός: 0563 4404

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΓΚΡΙΣΗ

Το testo 440 set υγρασίας με BT  περιλαμβάνει
- testo 440, 3x μπαταρίες AA, καλώδιο USB και πρωτόκολλο βαθμονόμησης (0560 4401)
- Αιασθητήρας θερμοκρασίας/υγρασίας (Ø 12 mm) με Bluetooth® (αποτελείται από κεφαλή αισθητήρα θερμοκρασίας/υγρασίας και χειρολαβή Bluetooth®), 4x μπαταρίες AA και πρωτόκολλο βαθμονόμησης (0636 9731)
- Βαλίτσα για το testo 440 και 1 αισθητήρα

Με αυτό το set μπορούν να μετρηθούν και να τεκμηριωθούν ασύρματα όλες οι παράμετροι σχετικές με IAQ σε αποθήκες, χώρους εργασίας και ψυγεία. Το όργανο μέτρησης ταχύτητας αέρα και IAQ testo 440 αναγνωρίζει αυτόματα τους αισθητήρες και τα δομημένα μενού μέτρησης απλοποιούν τη ρύθμιση των συστημάτων κλιματισμού και εξαερισμού. Μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα έως και 3 αισθητήρες στο όργανο μέτρησης: ένας αισθητήρας Bluetooth®, ένας ενσύρματος αισθητήρας και ένας αισθητήρας θερμοκρασίας με υποδοχή θερμοστοιχείου τύπου Κ.


Η ευέλικτη χειρολαβή Bluetooth® επιτρέπει τη σύνδεση πολλών διαφορετικών ασύρματων κεφαλών αισθητήρων για όλες τις εφαρμογές. Επιπλέον, το set περιέχει μια κεφαλή αισθητήρα θερμοκρασίας/υγρασίας και μια βαλίτσα αποθήκευσης.

Μετάδοση δεδομένων
Bluetooth®, διεπαφή USB
Θερμοκρασία λειτουργίας
-20 ... +50 °C
Θερμοκρασία αποθήκευσης
-20 ... +50 °C
Διαστάσεις (Μ x Π x Y)
154 x 65 x 32 mm
Διάρκεια ζωής μπαταριών
12 h (τυπική μέτρηση πτερυγίων)
Εγγύηση
2 χρόνια
Βάρος
250 g
Εύρος μέτρησης
0 ... 100 %RH
-20 ... +70 °C
Ακρίβεια
±2 %RH (5 ... 90 %RH)
±0.5 °C
Ανάλυση
0.1 %RH
0.1 °C
Μετάδοση δεδομένων
Bluetooth®, ασύρματο εύρος έως 20 m
Θερμοκρασία λειτουργίας
-20 ... +70 °C
Θερμοκρασία αποθήκευσης
-20 ... +70 °C
Διαστάσεις (Μ x Π x Y)
290 x 50 x 40 mm
Διάμετρος κεφαλής αισθητήρα
12 mm
Βάρος
165 g

Ευκολία και μέγιστη ευελιξία για μετρήσεις αγωγών και εξόδων

Με τη μεγάλη γκάμα αισθητήρων ταχύτητας αέρα (παρακαλούμε παραγγείλετε χωριστά), μπορείτε να πραγματοποιήσετε απλές και βολικές μετρήσεις, ακόμη και σε δύσκολα προσβάσιμες περιοχές σε αγωγούς αερισμού ή σε εξόδους αέρα:

Ακόμη θα σας φανεί εύκολη η διεξαγωγή μετρήσεων σε ιδιαίτερα μεγάλους αγωγούς. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το επεκτάσιμο τηλεσκόπιο στον αισθητήρα hot wire και πτερυγίου (Ø 16 mm), με καθολική λαβή μπορεί να επεκταθεί περαιτέρω με τη χρήση της τηλεσκοπικής επέκτασης – επιτρέποντάς σας να φτάσετε το συνολικό μήκος των 2 μέτρων.

Πραγματοποιήστε μετρήσεις σε εξόδους αέρα/οροφές χωρίς σκάλα. Τοποθετήστε τον αισθητήρα πτερυγίου (Ø 100 mm) με το τηλεσκόπιο σε γωνία 90° και, εάν είναι απαραίτητο, με την επέκταση του τηλεσκοπίου (μπορείτε να παραγγείλετε και τους 2 ξεχωριστά).

Μεγαλύτερη ελευθερία χάρη στο Bluetooth: Οι αισθητήρες ταχύτητας αέρα με Bluetooth δεν έχουν καμία ενοχλητική καλωδιακή σύνδεση με το όργανο μέτρησης και μεταδίδουν μετρήσεις σε απόσταση 20 μέτρων. Πατήστε το κουμπί του αισθητήρα για να χρησιμοποιήσετε το όργανο μέτρησης - για παράδειγμα, για να ξεκινήσετε και να σταματήσετε μια σειρά μετρήσεων (χρονομετρημένος μέσος υπολογισμός)..

Συνδέστε το εργαλείο μέτρησης ταχύτητας αέρα και μέτρησης IAQ testo 440 σε μεταλλικές επιφάνειες (π.χ. αγωγούς) χρησιμοποιώντας τους πρακτικούς μαγνήτες.

Επωφεληθείτε από τον γρήγορο υπολογισμό του όγκου ροής: στο μενού μέτρησης "όγκου ροής" του πολυλειτουργικού οργάνου μέτρησης, διαμορφώστε τις διαστάσεις και τη γεωμετρία της διατομής του αγωγού - το όργανο μέτρησης σας δείχνει αμέσως τον όγκο ροής.

Μακροπρόθεσμη παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα εσωτερικού χώρου

Η κακή ποιότητα του εσωτερικού αέρα λόγω υπερβολικών συγκεντρώσεων CO2 μπορεί να προκαλέσει κόπωση, έλλειψη συγκέντρωσης και ακόμη και ασθένεια. Με το μενού για την καταγραφή των μετρήσεων, το όργανο μέτρησης ταχύτητας αέρα και IAQ testo 440 είναι ιδανικό για την παρακολούθηση της ποιότητας του εσωτερικού αέρα. Εισαγάγετε τον χρόνο μέτρησης και τον κύκλο μέτρησης - και, για παράδειγμα, παρακολουθείτε τη μεταβολή της συγκέντρωσης CO2 ή των τιμών υγρασίας και θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Απλά επιλέξτε ανάμεσα σε αισθητήρες με Bluetooth ή σταθερό καλώδιο για CO2, CO ή υγρασία (παρακαλώ παραγγείλετε τους αισθητήρες ξεχωριστά).

Μέτρηση στροβιλισμού σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 7730 / ASHRAE 55

Προσδιορίστε τον βαθμό της αναταραχής και τον κινδύνο ελκυσμού στο χώρο εργασίας: ο ελκυσμός περιορίζει το επίπεδο άνεσης και αποτελεί τη συνηθέστερη αιτία παραπόνων σχετικά με το εσωτερικό κλίμα. Ο αισθητήρας στροβιλισμού (παρακαλείστε να το παραγγείλετε χωριστά) μετρά την ταχύτητα του αέρα και τη θερμοκρασία του αέρα και υπολογίζει αυτόματα τον κίνδυνο ελκυσμού και τον βαθμό ανατάραξης σύμφωνα με το EN ISO 7730 / ASHRAE 55.

Για βολικές μετρήσεις σε διαφορετικά ύψη, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το τρίποδο μέτρησης για μέτρηση της άνεσης (παρακαλούμε να παραγγείλετε ξεχωριστά). Με αυτόν τον τρόπο είναι πολύ εύκολο να τοποθετήσετε αισθητήρες στροβιλισμού σύμφωνα με τα πρότυπα.

Μεγάλη ποικιλία αισθητήρων για cleanrooms και εργαστήρια

Το όργανο μέτρησης ταχύτητας αέρα και IAQ testo 440 είναι επίσης ιδανικό για μια ευρεία ποικιλία εφαρμογών σε cleanrooms και εργαστήρια σε συνδυασμό με τους παρακάτω ανιχνευτές (παρακαλούμε να παραγγείλετε ξεχωριστά):

  • Μετρήσεις ταχύτητας αέρα υψηλής ακρίβειας με τον αισθητήρα εργοστασιακών απαγωγών
  • Χάρη στην χαμηλή ταχύτητα έναρξης των 0,1 m / s, ο αισθητήρας πτερυγίων υψηλής ακρίβειας (Ø 100 mm) είναι ιδανικός για μετρήσεις στρωτής ροής σε cleanrooms. Διατίθεται ως παραλλαγή με Bluetooth ή με σταθερό καλώδιο
  • Για να μετρήσετε την υγρασία σε cleanrooms, συνιστούμε τον αισθητήρα υγρασίας / θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας (0636 9771 ή 0636 9772). Με ακρίβεια: ± (0,6% RH + 0,7% mv) (0 έως 90% RH), πληροί επίσης τις απαιτήσεις για μετρήσεις υγρασίας σε αυτή την ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή.

Σχετικά προϊόντα
© 2016 VoulTherm | All rights reserved Designed + Developed by NetApps