Αναλυτές Καυσαερίων

Οι αναλυτές καυσαερίων Testo - Βρείτε τον κατάλληλο για την εργασία σας!

Για κάθε εργασία σε λέβητες και καυστήρες

Τα όργανα ανάλυσης καυσαερίων της Testo αποτελούν την καλύτερη και αξιόπιστη επιλογή εδώ και δεκαετίες. Οι αναλυτές καυσαερίων, που πριν από 40 χρόνια ήταν ακόμη βαριοί και δυσκίνητοι, σήμερα είναι συμπαγείς και ευκολόχρηστοι. Οι μηχανικοί της Testo εργάζονται διαρκώς για τη συνεχή εξέλιξη των οργάνων μέτρησης για την ανάλυση καυσαερίων, διότι μόνο με τη διενέργεια τακτικού service με το κατάλληλο όργανο μέτρησης καυσαερίων τα συστήματα θέρμανσης μπορούν να λειτουργούν αποδοτικά, οι εκπομπές να μειώνονται και εσείς να εργάζεστε ακόμη πιο εύκολα.

Τι σας προσφέρει ένας αναλυτής καυσαερίων Testo;

  • Αξιοπιστία με πάνω από 60 χρόνια εμπειρίας
  • Εξυπηρέτηση και συντήρηση απευθείας από τον κατασκευαστή
  • Εκτεταμένη γκάμα αισθητήρων που συχνά αντικαθιστούν πρόσθετα όργανα μέτρησης.

Για ανάλυση καυσαερίων, δεν υπάρχει εναλλακτική λύση: το testo 300 NEXT LEVEL

Αποτελεσματική, ασύρματη μέτρηση έως και τεσσάρων πρόσθετων παραμέτρων παράλληλα, όπως πίεση και θερμοκρασία. Με πρακτική δεύτερη οθόνη και διαισθητικό χειρισμό - πραγματικά δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο.

Εξοικονομήστε πολύτιμο χρόνο πραγματοποιώντας τεκμηρίωση στο σημείο εργασίας σας με απλό και τρόπο και αποστέλλοντας τα δεδομένα μέτρησης μέσω e-mail μέσω της testo Smart App. Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα της εύκολης ενσωμάτωσης δεδομένων στο λογισμικό σας μέσω κώδικα QR - λιγότερα σφάλματα μετάδοσης, λιγότερη γραφειοκρατία, λιγότερο άγχος.

Μάθετε περισσότερα για ασύρματες παράλληλες μετρήσεις σε χρόνο ρεκόρ!

Προϊόντα

testo 300 LL

συμπ. όργανο μέτρησης, φορτιστή, ακροφύσιο, 10 ανταλλακτικά φίλτρα, λογισμικό PC testo EasyHeat, τσάντα οργάνου, 4 χρόνια εγγύηση

1.550,00 €
Προϊόντα

testo 310 ΙΙ

testo 310 II με επαναφ. μπαταρία και πρωτόκολλο βαθμονόμησης για τη μέτρηση O2, CO, hPa και °C, αισθητήρας 180 mm με κώνο, θήκη, μονάδα δικτύου με καλώδιο, σωλήνας σιλικόνης για μέτρηση πίεσης, 5 x φίλτρα για σωματίδια, Καλώδιο USB-C

643,00 €
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.