Γνωρίστε τους αναλυτές καυσαερίων μας και τα μανόμετρά μας!

Γνωρίστε τους Αναλυτές Καυσαερίων testo 300 τώρα!

Γνωρίστε τώρα τον ανανεωμένο αναλυτή καυσαερίων testo 300 NEXT LEVEL και όλα τα προνόμιά του:

> Ασύρματες παράλληλες μετρήσεις σε χρόνο ρεκόρ: Αποδοτική, ασύρματη μέτρηση έως και τεσσάρων διαφορετικών παραμέτρων, όπως πίεση αερίου και θερμοκρασία επιφάνειας ή αέρα μέσω των Smart probes - χάρη στο testo 300 NEXT LEVEL και το νέο Bluetooth Connector!

Λειτουργία δεύτερης οθόνης μέσω της testo Smart App. Δυνατότητα προβολής πάντα όλων των τα σχετικών δεδομένων μέτρησης. Λειτουργεί ακόμη και αν υπάρχει μεγάλη απόσταση μεταξύ του οργάνου μέτρησης και της μονάδας ελέγχου του καυστήρα - εξοικονομεί περιττές διαδρομές

> Εξοικονόμηση πολύτιμου χρόνου: με απλή, εύκολη τεκμηρίωση στο χώρο, με αποστολή δεδομένων μέτρησης μέσω e-mail. Ανακαλύψτε επίσης τα οφέλη της εύκολης ενσωμάτωσης δεδομένων στο λογισμικό σας - λιγότερα σφάλματα μετάδοσης, λιγότερη γραφειοκρατία, λιγότερο άγχος

Κάντε κλικ παρακάτω!

Όταν πρόκειται για αποδοτικότητα, δεν υπάρχει εναλλακτική λύση:

Μετρήστε εξυπνότερα, εργαστείτε ευκολότερα!

Η καθημερινή εργασιακή ρουτίνα γίνεται όλο και πιο απαιτητική. Ο χρόνος λιγοστεύει, ενώ οι διαδικασίες γίνονται όλο και πιο πολύπλοκες.

Ωστόσο, από την άλλη πλευρά, ορισμένα πράγματα δυστυχώς δεν αλλάζουν: Η λειτουργία των οργάνων και η τεκμηρίωση είναι τόσο δυσκίνητες όσο και χρονοβόρες. Αλλά δεν χρειάζεται να είναι έτσι!

Δείτε και μόνοι σας!

1.549,00 €

* με Ο2, CO (4.000 ppm) και NOx

2.199,00 €

* με Ο2, COH2 (30.000 ppm) και NOx

Μπορείτε να επιλέξετε τα σετ ψηφιακών μανομέτρων Testο, ειδικά διαμορφωμένα για μετρήσεις σε αντλίες θερμότητας!

Γνωρίστε τώρα όλα τα ψηφιακά μανόμετρα Testo  με όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για ακριβείς και εύκολες μετρήσεις!

Για να κάνουμε τις πολυάσχολες μέρες λίγο πιο εύκολες:

> Ελληνικό μενού: Πλέον, το testo 570s διαθέτει ελληνικό μενού για την ευκολότερη και γρηγορότερη ρύθμιση των παραμέτρων. Σύντομα με ελληνικό μενού θα αναβαθμιστεί και η σειρά testo 55Xs!

Διαδραστική χρήση με τα Smart probes: Τα Smart Probes μας σας επιτρέπουν την ασύρματη σύνδεση του μανόμετρου σας με το smartphone σας για ακόμη πιο εύκολη χρήση. 

Τεχνική υποστήριξηηη και service στην Ελλάδα: Επειδή γνωρίζουμε ότι η τεχνική υποστήριξη είναι σημαντική για εσάς, σας παρέχουμε πλήρη υποστήριξη και service στην Ελλάδα. 

Σχέση ποιότητας τιμής: Τα μανόμετρά μας έχουν σχέση ποιότητας τιμής που ξεπερνά τις ανταγωνιστικές εταιρείες στην αγορά.

Επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματατατα των μανομέτρων μας και επικοινωνήστε μαζί μας για παραγγελία και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειάζεστε!

Κάντε κλικ και δείτε το εκπαιδευτικό βίντεο για το testo 557s!

testo 550s

Heat pump - entry level Set

949,00 €

testo 557s

Heat pump - all purpose Set

1.095,00 €

testo 570s

Heat pump - professional Set

1.274,00 €

Ασυναγώνιστα έξυπνη: Μία εφαρμογή για όλες τις...εφαρμογές

Για ακριβείς και εύκολες μετρήσεις!Γρηγορότερα, ευκολότερα, εξυπνότερα: Η testo Smart App συγκεντρώνει όλα τα εργαλεία και τις μετρήσεις - και η διαχείριση της τεκμηρίωσης μπορεί επίσης να γίνει εύκολα μέσω smartphone ή tablet. Επωφεληθείτε από την έξυπνη συνδεσιμότητα και την απλή λύση “όλα σε ένα” για όλες τις εφαρμογές. Έτσι ώστε οι εργασίες σε συστήματα αντλιών θερμότητας και συστημάτων ψύξης να αντιμετωπίζονται έξυπνα και χωρίς κόπο!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο όργανο!

input[name=url] { display: none !important; }
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.