Θερμοκρασία

Μέτρηση βύθισης / διείσδυσης

Ανεξάρτητα από την εφαρμογή, η Testo διαθέτει ένα ευρύ φάσμα οργάνων μέτρησης και αισθητήρων για τη μέτρηση της θερμοκρασίας του πυρήνα σε υγρά και πάστες ή ημιστερεά μέσα. Σε τέτοιες περιπτώσεις ισχύουν τα εξής: Όσο πιο λεπτός είναι ο αισθητήρας βύθισης / διείσδυσης, τόσο πιο γρήγορος είναι και τόσο λιγότερο πρέπει να βυθιστεί στο αντικείμενο μέτρησης.

Η καταγραφή της θερμοκρασίας μέσω βύθισης / διείσδυσης έχει πολλαπλές εφαρμογές στον τομέα των τροφίμων και της φαρμακοβιομηχανίας, καθώς πρέπει να πληρούνται συγκεκριμένες νομικές απαιτήσεις (π.χ. HACCP, CFR).

Μέτρηση της θερμοκρασίας της επιφάνειας με τα όργανα μέτρησης της Testo

Η καταγραφή της θερμοκρασίας της επιφάνειας είναι ζωτικής σημασίας για μεγάλο αριθμό διαδικασιών στη βιομηχανία και το εμπόριο. Η Testo προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για τη μέτρηση της θερμοκρασίας στις επιφάνειες για όλες της εφαρμογές: για σωλήνες, λείες επιφάνειες και δυσπρόσιτες επιφάνειες. Μεταξύ άλλων, καθιστά δυνατή την ικανοποίηση των κριτηρίων ποιότητας των προϊόντων και συστημάτων στον τομέα της θέρμανσης, του εμπορίου οικοδομικών υλικών, του ενεργειακού τομέα και της μεταποιητικής βιομηχανίας.

Μετρήστε με ακρίβεια τη θερμοκρασία του αέρα με την τεχνολογία μέτρησης της Testo

Η μέτρηση της θερμοκρασίας του αέρα είναι μία από τις πιο συχνές εφαρμογές στο ευρύ φάσμα της μέτρησης της θερμοκρασίας. Επειδή οι άνθρωποι, όπως τα αγαθά και τα προϊόντα αντιδρούν μερικές φορές πολύ ευαίσθητα στις τιμές θερμοκρασίας που είναι πολύ υψηλές ή πολύ χαμηλές.

Παραδείγματα των τόπων όπου χρησιμοποιείται μια συσκευή μέτρησης της θερμοκρασίας του αέρα αποτελούν επομένως κτίρια κατοικιών και γραφείων, καθώς και χώροι αποθήκευσης για ευαίσθητα στη θερμοκρασία προϊόντα.

Η ποικιλία των οργάνων μέτρησης θερμοκρασίας της Testo ικανοποιεί τις ανάγκες σας είτε ανήκετε σε κάποια ομάδα επιθεώρησης, είτε είστε παραγωγός, είτε απλά εργάζεστε στον τομέα των τροφίμων ή των φαρμάκων και θέλετε να προσφέρετε το καλύτερο δυνατό προϊόν στους πελάτες σας.

Σε κάθε επιμέρους όργανο θα βρείτε τα χαρακτηριστικά του, παρελκόμενα και αισθητήρες που αυτό μπορεί να έχει, όπως και παραδείγματα εφαρμογών.

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.