Ενισχύσεις για τους ενεργειακούς συμβούλους κτηρίων

Οι οικογένειες και οι εταιρείες βασίζονται τακτικά στις συστάσεις των ενεργειακών συμβούλων για να διατηρήσουν ή ακόμη και να αυξήσουν την αξία του ακινήτου τους. Μια μεγάλη ευθύνη, όπου κάθε λεπτομέρεια μετράει.

Πιστεύουμε ότι σας αξίζει μια χείρα βοηθείας. Οι ενισχύσεις που σας προσφέρουμε έρχονται με τη μορφή ενός οργάνου που βλέπει όλα όσα πραγματικά έχουν σημασία στη δουλειά σας και μπορεί ακόμη και να την κάνει για εσάς, χάρη στις πρακτικές του λειτουργίες.

Η καλύτερη ποιότητα εικόνας σε συνδυασμό με επαγγελματικές αναφορές

Με τη θερμοκάμερα testo 883 δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να περάσουν απαρατήρητες οι διαφορές θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια της εργασίας σας στον τομέα της ενεργειακής συμβουλευτικής και της θερμογραφίας κτηρίων. Και με το λογισμικό testo IRSoft, μπορείτε να δημιουργείτε επαγγελματικές αναφορές, που ανταποκρίνονται στις προσωπικές σας απαιτήσεις, πιο γρήγορα από ποτέ.

Η θερμοκάμερα testo 883 διαθέτει εντυπωσιακή υπέρυθρη ανάλυση 320 x 240 pixels - η οποία μπορεί να επεκταθεί ακόμη και σε 640 x 480 pixels με την ενσωματωμένη τεχνολογία testo SuperResolution. Επιπλέον, η θερμική ευαισθησία < 40 mK καθιστά ορατές ακόμη και τις μικρότερες διαφορές θερμοκρασίας.


Χρησιμοποιήστε τον οδηγό αναφορών testo IRSoft για να δημιουργήσετε επαγγελματικές αναφορές γρήγορα και εύκολα - ή χρησιμοποιήστε τον σχεδιαστή αναφορών του λογισμικού για να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα πρότυπα σύμφωνα με τις δικές σας προσωπικές απαιτήσεις. Το λογισμικό μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν και χωρίς άδεια χρήσης.

Εφαρμογές στη θερμογραφία κτηρίων

Επαγγελματική ενεργειακή συμβουλευτική

Εντοπισμός δομικών ελαττωμάτων & διασφάλιση ποιότητας κατασκευής

Πρόληψη ανάπτυξης μούχλας

Εντοπισμός ρηγμάτων σωλήνων

testo ScaleAssist - Αυτόματη ρύθμιση αντίθεσης

Η τεχνολογία testo ScaleAssist εξασφαλίζει αντικειμενικά συγκρίσιμες θερμικές εικόνες και βέλτιστη αντίθεση. Οποιαδήποτε ασήμαντα στοιχεία σβήνονται αυτόματα και τα κατασκευαστικά ελαττώματα εμφανίζονται μόνο εάν υπάρχουν πραγματικά.

testo Thermography App - Έξυπνοι και δικτυωμένοι

Με το testo Thermography App οι μετρήσεις μεταφέρονται ζωντανά σε ένα smartphone/tablet - και οι πελάτες σας μπορούν να χαλαρώσουν καθώς παρακολουθούν αυτό που βλέπετε.

Προσδιορισμός του κινδύνου μούχλας

Η λειτουργία υγρασίας απεικονίζει τον κίνδυνο μούχλας στα θερμικά αδύναμα σημεία της ίδιας της θερμικής εικόνας χρησιμοποιώντας χρώματα φαναριού. Οι απαιτούμενες ενδείξεις θερμοκρασίας και υγρασίας του εσωτερικού αέρα μεταδίδονται ασύρματα στη θερμοκάμερα από το -προαιρετικό- θερμοϋγρασιόμετρο testo 605i.

Εναλλάξιμος τηλεφακός

Απλά αλλάξτε από τον τυπικό φακό στον τηλεφακό για θερμογραφία υψηλής ακρίβειας ακόμη και σε απομακρυσμένα αντικείμενα.

Χειροκίνητη εστίαση

Χειροκίνητη εστίαση για πλήρη έλεγχο και ευκρινείς θερμικές εικόνες.

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.