Ποιοι είμαστε

Η Εταιρεία VoulTherm - Κ.Βούλτσιος & Σια Ο.Ε. είναι ο πιστοποιημένος γενικός αντιπρόσωπος της εταιρείας testo στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η testo είναι μία από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες οργάνων μέτρησης παγκοσμίως με πολλά βραβεία για τα προϊόντα της.

Η πορεία της VoulTherm - Κ.Βούλτσιος & Σια Ο.Ε. ξεκίνησε από το 2005 και από τότε προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους πελάτες μας.

Με γνώμονα την εξέλιξη και τη διαρκή βελτίωσή μας, ενημερώνουμε, εκπαιδεύουμε, συνεργαζόμαστε, καθοδηγούμε. Αναζητούμε διαρκώς νέους τρόπους και πιστούς συνεργάτες, με τους οποίους να μοιραζόμαστε κοινό όραμα.

Η testo κατασκευάζει όργανα μέτρησης για πολλούς τομείς, όπως:

- Ψύξη, Θέρμανση, Κλιματισμός (αναλυτές καυσαερίων, κάσες μανομέτρων 

- κενόμετρα, μιλιμπαρόμετρα, όργανα μέτρησης πίεσης)

- Διαχείριση εγκαταστάσεων

- Παρακολούθηση συνθηκών περιβάλλοντος (καταγραφικά θερμοκρασίας, υγρασίας, πίεσης)

- Τροφίμων (παραγωγή, αποθήκευση, μεταφορά, εστιατόρια, catering)

- Φαρμακοβιομηχανίες (παραγωγή, αποθήκευση, νοσοκομεία)

- Βιομηχανία (παραγωγή, αποθήκευση)

- Μουσεία (επιθεώρηση, μουσεία)

- Θερμογραφία

Και για διάφορες εφαρμογές, όπως μέτρηση θερμοκρασίας, Ph και πολλά άλλα. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε πως μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τις δικές σας ανάγκες εφαρμογής.

Προσφέρουμε υπεύθυνες και ορθές συμβουλές σχετικά με κάθε ερώτημα που αφορά στην τεχνολογία μετρήσεων. Μετά την πώληση, εγγυόμαστε στο χρήστη γρήγορη βοήθεια.

Ο οίκος Testo κατέχει ηγετική θέση στην αγορά επειδή αντιμετωπίζει με σοβαρότητα όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με το προϊόν. 

Δεσμευόμαστε απέναντι σας πριν την πώληση, μετά την πώληση και σε όλες τις φάσεις εφαρμογής.
Δε θα σας απογοητεύσουμε.

Περαιτέρω εκπαίδευση και εξειδίκευση

Για να διατηρήσει κάποιος την ηγετική του θέση στην αγορά, δεν πρέπει να διαθέτει μόνο εξαιρετικά προϊόντα, αλλά και να μπορεί να προσαρμόζεται γρήγορα στις αλλαγές.

Υπό αυτές τις συνθήκες, το θέμα της περαιτέρω εκπαίδευσης και εξειδίκευσης διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην Testo - εσωτερικά και εξωτερικά.

Μία από τις πλέον απαραίτητες προϋποθέσεις για την πραγματοποίηση σύνθετων εργασιών μέτρησης και την ανταπόκριση στις αυξανόμενες ανάγκες σχετικά με την ποιότητα, είναι ότι οι γνώσεις πρέπει να είναι πάντοτε εκσυγχρονισμένες. 

Πιστοποιημένη εγγύηση

Στη διασφάλιση ποιότητας δεν υπάρχει περιθώριο για σφάλματα. Αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο η Testo Industrial Services προσφέρει πιστοποιημένη βαθμονόμηση σύμφωνα με όλες τις ισχύουσες οδηγίες (όπως ISO 9000ff, QS 9000, DKD, ΟKD, Cofrac, NIST, GMP, HACCP, FDA κ.λπ.) και διάφορες άλλες υπηρεσίες. Η βαθμονόμηση πραγματοποιείται στα διαπιστευμένα εργαστήρια υψηλής τεχνολογίας.

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.