Η Testo είναι δίπλα σας και προσφέρει λύσεις μέτρησης σε κάθε ανάγκη εφαρμογής. Γι' αυτόν τον λόγο, εάν δεν υπάρχει στο βασικό πορτφόλιό μας ένας αισθητήρας που να καλύπτει απόλυτα τη μέτρηση που χρειάζεστε, τον δημιουργούμε αποκλειστικά για εσάς. Θέλετε να προγραμματίσουμε μια συμβουλευτική συνάντηση (τηλεφωνικά ή μέσω διαδικτύου) ώστε να βρούμε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε;

Επικοινωνήστε μαζί μας!

input[name=url] { display: none !important; }

Εύρος μέτρησης

Το εύρος μέτρησης ενός οργάνου μέτρησης ή ενός αισθητήρα είναι το εύρος παραμέτρων μέτρησης εντός του οποίου το σφάλμα μέτρησης παραμένει εντός καθορισμένων ορίων. Σφάλματα μέτρησης αναφέρονται επίσης ως «ακρίβεια» σε αυτό το πλαίσιο.


Εύρη και προδιαγραφές αισθητήρων

Οι τυπικοί μας αισθητήρες μετρούν μέσα σε ένα εύρος που καθορίζεται από εμάς. Για παράδειγμα, ο αισθητήρας θερμοκρασίας NTC 0613 1712 μετρά σε εύρος μέτρησης από -50 έως +150 ° C. Σε αυτό το εύρος, το σφάλμα μέτρησης παραμένει εντός των καθορισμένων ορίων + - 0,2 ° C (-25 έως +80 ° C) και + - 0,4 ° C για το υπόλοιπο του εύρους. Το εύρος μέτρησης των τυπικών μας αισθητήρων δεν εμπίπτει στις απαιτούμενες προδιαγραφές σας; Κανένα πρόβλημα - Η Testo SE & Co. Η KGaA μπορεί να κατασκευάσει έναν προσαρμοσμένο αισθητήρα για εσάς με εκτεταμένο εύρος μέτρησης. Αυτό γίνεται συνήθως χρησιμοποιώντας έναν εναλλακτικό αισθητήρα.

Ακρίβεια

Η απόκλιση μιας τιμής, που λαμβάνεται από μετρήσεις, από την πραγματική τιμή της παραμέτρου μέτρησης ονομάζεται σφάλμα μέτρησης ή ακρίβεια. Παράδειγμα: Ο αισθητήρας αέρα 0613 1712 έχει εύρος μέτρησης από -50 έως +150 ° C. Σε αυτό το εύρος, τα σφάλματα μέτρησης παραμένουν εντός των καθορισμένων ορίων: + - 0,2 ° C (-25 έως +80 ° C) και + - 0,4 ° C για το υπόλοιπο του εύρους.

Εξατομικευμένοι αισθητήρες

Είναι τα σφάλματα μέτρησης των τυπικών αισθητήρων μας εκτός του απαιτούμενου εύρους; Κανένα πρόβλημα - Η Testo SE & Co. Η KGaA μπορεί να κατασκευάσει τον προσαρμοσμένο αισθητήρα σας με μεγαλύτερο βαθμό ακρίβειας. Προκειμένου να εφαρμόσουμε απαιτήσεις για μεγαλύτερη ακρίβεια, είτε θα πραγματοποιήσουμε μια ειδική προσαρμογή στον προσαρμοσμένο αισθητήρα που χρειάζεστε είτε θα χρησιμοποιήσουμε έναν αισθητήρα που είναι πιο ακριβής.

Όλα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις σας...

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.