Το πρόβλημα

Εάν η μούχλα είναι ορατή με γυμνό μάτι, είναι ήδη πολύ αργά. Τα μέτρα εξάλειψης που στη συνέχεια πρέπει να πραγματοποιηθούν κοστίζουν χρόνο και χρήμα - για να μην αναφέρουμε τους πιθανούς κινδύνους για την ανθρώπινη υγεία.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να εντοπίσετε τη μούχλα πριν να προκληθεί πραγματική ζημιά. Για τους σκοπούς της καλύτερης παρουσίασης και της απλοποιημένης επικοινωνίας με τους πελάτες σας, η τεχνολογία μέτρησης που χρησιμοποιείται θα πρέπει επίσης να απεικονίζει τον κίνδυνο μούχλας, όχι μόνο να την παρουσιάζει αριθμητικά ως τιμές μέτρησης.

Πρόληψη & Εντοπισμός

Μέτρηση ταχύτητας αέρα & IAQ testo 440

Διαισθητικά μενού μέτρησης, συμπ. μενού για εντοπισμό μούχλας

Μεγάλη οθόνη γραφικών

Eσωτερική αποθήκευση δεδομένων και θύρα USB

Υπέρυθρο θερμόμετρο που λειτουργεί μέσω smartphone

testo 805i, ιδανικό για τον εντοπισμό κινδύνου ανάπτυξης μούχλας με το testo 440 και τον αισθητήρα θερμοκρασίας/υγρασίας.

Σήμανση σημείου μέτρησης με λέιζερ

testo Smart Probes mould set

Εντοπίστε τον κίνδυνο μούχλας έγκαιρα μετρώντας τη θερμοκρασία περιβάλλοντος, τη σχετική υγρασία του αέρα και τη θερμοκρασία επιφάνειας

Λειτουργία/τεκμηρίωση μέσω App

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.