Ανάλυση Καυσαερίων

Αναλυτές καυσαερίων από την Testo - για κάθε εργασία σε λέβητες και καυστήρες

Οι αναλυτές καυσαερίων υπήρξαν από τα bestsellers της Testo εδώ και δεκαετίες. Οι μηχανικοί της Testo εργάζονται αδιάκοπα για τη συνεχή εξέλιξη των οργάνων μέτρησης για την ανάλυση καυσαερίων, διότι μόνο με την τακτική συντήρηση με κατάλληλο αναλυτή καυσαερίων μπορούν τα συστήματα θέρμανσης να λειτουργήσουν αποτελεσματικά, οι εκπομπές να μειωθούν και εσείς να εργαστείτε ακόμη πιο εύκολα.

Ένας αναλυτής καυσαερίων από την Testo σας προσφέρει:

  • Αξιόπιστη ποιότητα επωνυμίας με εμπειρία πάνω από 60 χρόνια
  • Σέρβις και συντήρηση απευθείας από τον κατασκευαστή
  • Εκτεταμένη ποικιλία αισθητήρων, οι οποίοι αντικαθιστούν συχνά
    επιπλέον όργανα μέτρησης
  • Ανάλυση καυσαερίων από όλα τα καύσιμα
  • Πλήρη καταγραφή των μετρήσεών σας

Βιομηχανική Ανάλυση Καυσαερίων

Η βιομηχανική ανάλυση καυσαερίων απαιτεί ανθεκτικά και αξιόπιστα όργανα μέτρησης. Η Testo σας δίνει λύσεις και διασφαλίζει την αποτελεσματικότητα της καθημερινής σας εργασίας.

Μέτρηση Σκόνης και Αιθάλης

Η βιομηχανική ανάλυση καυσαερίων απαιτεί ανθεκτικά και αξιόπιστα όργανα μέτρησης. Η Testo σας δίνει λύσεις και διασφαλίζει την αποτελεσματικότητα της καθημερινής σας εργασίας.

Προϊόντα

testo 300 LL

συμπ. όργανο μέτρησης, φορτιστή, ακροφύσιο, 10 ανταλλακτικά φίλτρα, λογισμικό PC testo EasyHeat, τσάντα οργάνου, 4 χρόνια εγγύηση

1.550,00 €
Προϊόντα

testo 310 ΙΙ

testo 310 II με επαναφ. μπαταρία και πρωτόκολλο βαθμονόμησης για τη μέτρηση O2, CO, hPa και °C, αισθητήρας 180 mm με κώνο, θήκη, μονάδα δικτύου με καλώδιο, σωλήνας σιλικόνης για μέτρηση πίεσης, 5 x φίλτρα για σωματίδια, Καλώδιο USB-C

643,00 €
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.