Γνωρίστε την οικογένεια καταγραφικών testo 160

Τα καταγραφικά testo 160 λειτουργούν μέσω Cloud (όπως και το testo Saveris 2), καταγράφοντας τις μετρήσεις και αποστέλλοντάς τις μέσω WLAN  στο πλησιέστερο σημείο πρόσβασης WLAN, από όπου στέλνονται μέσω του ίντερνετ στη βάση δεδομένων Cloud.


Ξεχωρίζουν χάρη στους νέους αισθητήρες (lux, UV, CO2) και στα εναλλάξιμα καλύμματα deco-cover, τα οποία προσαρμόζονται ανάλογα με το περιβάλλον και τις απαιτήσεις σας, ώστε να είναι σχεδόν αόρατα.

Τα testo 160 είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για την παρακολούθηση του κλίματος και μικροκλίματος (π.χ. βιτρίνες) σε μουσεία και εκθέσεις, όπως και κατά την αποθήκευση και μεταφορά εκθεμάτων και γενικότερα πολύτιμων περιουσιακών στοιχείων.

Τα αντικείμενα αυτά χρειάζονται τη μέγιστη προστασία, καθώς είναι ιδιαίτερα επιρρεπή σε μεταβολές θερμοκρασίας, υγρασίας, φωτεινότητας, UV. Σας συνιστούμε να μην επιλέγετε ποτέ μια θέση έκθεσης, η οποία βρίσκεται σε άμεση γειτνίαση με θερμοσίφωνες, φρεάτια εξαερισμού, συστήματα κλιματισμού, εξωτερικές πόρτες (κλιματικές διαφορές, ελκυσμοί), εκτυπωτές, εγκαταστάσεις, σωλήνες νερού, αλλά και στο εσωτερικό μέρος εξωτερικών τοίχων, εάν δεν υπάρχει η κατάλληλη προστασία στο πίσω μέρος.

Πλέον μπορούν όλοι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι (δανειστές, ασφαλιστικές εταιρείες, μουσεία, υπεύθυνοι χώρων αποθήκευσης) να παρακολουθούν ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε στον κόσμο όλες αυτές τις πολύτιμες για τη σωστή συντήρηση των αντικειμένων σας παραμέτρους και να είναι σε θέση να τεκμηριώσουν άμεσα το περιβάλλον του εκθέματος.

Το testo 160 διαθέτει έναν ειδικό αισθητήρα και για σφραγισμένους χώρους, όπου επικρατούν εύκολα επηρεαζόμενα μικροκλίματα και δεν είναι εφικτή η πρόσβαση για αλλαγή μπαταριών, π.χ. βιτρίνες.

Εξωτερικοί αισθητήρες

Οι εξωτερικοί αισθητήρες testo 160 είναι μικροί και κατάλληλοι για βιτρίνες και εκθέματα και περιλαμβάνουν:

- S-TH (θερμοκρασίας/υγρασίας)
- S-Lux και S-LuxUV (φωτεινότητας/UV)

Οι ψηφιακοί αισθητήρες μπορούν να βαθμονομηθούν χωρίς να χρειάζεται καταγραφικό. Τα καλώδια επέκτασης μήκους 60 cm και 2,5 m μπορούν επίσης να συνδυαστούν, καθιστώντας δυνατή την τοποθέτηση του καταγραφικού έως και 10 μέτρα από τον αισθητήρα.


Το λογισμικό Cloud

Το Testo Cloud είναι το βασικό στοιχείο λειτουργίας του συστήματος παρακολούθησης testo 160. Εδώ οι χρήστες μπορούν να διαμορφώσουν καταγραφικά WiFi, να ρυθμίσουν τους συναγερμούς οριακών τιμών και να αναλύσουν τα δεδομένα μετρήσεων.

Για να έχετε πρόσβαση στο Testo Cloud πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στη διεύθυνση https://www.museum.saveris.net/.

Ανάλογα με το επιθυμητό εύρος λειτουργιών, έχετε τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ του δωρεάν Basic και του Advanced πακέτου.

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.