Προσδιορίστε τον κίνδυνο μούχλας με μεγαλύτερη ακρίβεια - με θερμοκάμερες και αισθητήρες υγρασίας από την Testo.

Η ακριβής απεικόνιση του κινδύνου μούχλας έχει μεγάλη σημασία στη διάγνωση κτιρίων, καθώς τα υγρά ή κρύα σημεία μπορούν να προκαλέσουν βλάβες με σοβαρές συνέπειες.

Προκειμένου να αποφευχθεί αυτός ο κίνδυνος, τα πιθανά σημεία κινδύνου πρέπει να προσδιοριστούν όσο το δυνατόν ακριβέστερα.

Με μια θερμοκάμερα και έναν ασύρματο αισθητήρα από την Testo αυτό μπορεί να γίνει επαγγελματικά, εύκολα και απόλυτα αξιόπιστα.

Η τέλεια αλληλεπίδραση των δύο οργάνων μέτρησης σάς επιτρέπει να υπολογίζετε εύκολα την επιφανειακή υγρασία στους τοίχους και τις οροφές, καθώς και στις γωνίες και τις εσοχές - προσδιορίζοντας τον κίνδυνο μούχλας πολύ πριν αυτή σχηματιστεί.

Η πρόκληση

Είτε σε τοίχους και οροφές είτε σε γωνίες και εσοχές: Η μούχλα μπορεί να σχηματιστεί οπουδήποτε υπάρχει υπερβολική υγρασία. Ορισμένα υγρά σημεία είναι αναγνωρίσιμα με την πρώτη ματιά - για παράδειγμα σε περιπτώσεις υδραυλικής βλάβης. Ωστόσο, υπάρχουν υγρά σημεία που δεν είναι ορατά με γυμνό μάτι.

Αιτίες αυτών μπορεί να είναι ο ανεπαρκής ή λανθασμένος αερισμός ή ο συνδυασμός ψυχρών γεφυρών και υψηλής υγρασίας αέρα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ο κίνδυνος μούχλας μπορεί να αξιολογηθεί αξιόπιστα μόνο με τη βοήθεια επαγγελματικών θερμοκαμερών.

Η λύση

Με μια θερμοκάμερα και έναν ασύρματο αισθητήρα υγρασίας από την Testo, οι επαγγελματίες της διάγνωσης κτιρίων απεικονίζουν αξιόπιστα και με ακρίβεια την κρυφή ζημιά της μούχλας.

Για να το κάνετε αυτό, συνδέετε απλώς τον αισθητήρα υγρασίας ασύρματα με τη θερμοκάμερα και, στη συνέχεια, σαρώνετε το δωμάτιο για σημεία με κίνδυνο ανάπτυξης μούχλας με τη θερμοκάμερα.

Μόλις εντοπίσετε ένα ή περισσότερα κρίσιμα σημεία στους τοίχους ή στην οροφή, χρησιμοποιείτε και τα δύο όργανα για να μετρήσετε ταυτόχρονα την επιφανειακή θερμοκρασία αυτών των σημείων καθώς και την υγρασία και θερμοκρασία του ατμοσφαιρικού αέρα.

Από αυτές τις τιμές μέτρησης, η θερμοκάμερα υπολογίζει αυτόματα τη σχετική υγρασία της επιφάνειας του σημείου που επηρεάζεται και εμφανίζεται ο κίνδυνος μούχλας χρησιμοποιώντας ένα απλό σύστημα φαναριού στην οθόνη της θερμοκάμερας.

Το κόκκινο σημαίνει υψηλό κίνδυνο, το κίτρινο μεσαίο κίνδυνο και το πράσινο δηλώνει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος ανάπτυξης μούχλας. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις θερμικές εικόνες με τις τιμές υγρασίας και θερμοκρασίας, προκειμένου να τις αναλύσετε και να τις επεξεργαστείτε σε έναν υπολογιστή με τη βοήθεια του λογισμικού IRSoft και να δημιουργήσετε μια επαγγελματική αναφορά θερμογραφίας από αυτές.

Αυτό σας επιτρέπει να προσφέρετε στους πελάτες σας επαρκή και εξαιρετικά ακριβή ανίχνευση του κινδύνου μούχλας, να αποφεύγετε τις δαπανηρές ζημιές στις οικοδομικές εγκαταστάσεις και να προστατεύετε την υγεία των κατοίκων.

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.