Το αν είστε επιτυχημένοι στη βιομηχανία τροφίμων έχει οριστεί εδώ και καιρό από το πόσο καλά διατηρείτε τις πωλήσεις, το εργατικό κόστος, το κόστος των τροφίμων και την ικανοποίηση των πελατών.

Η βιομηχανία τροφίμων εκτιμά τόσο πολύ αυτούς τους παράγοντες επιτυχίας, που έχει αναζητήσει τεχνολογικές λύσεις για την παρακολούθηση και τη διαχείριση αυτών των μετρήσεων για να διευκολύνει τη λειτουργία μιας επιχείρησης που επικεντρώνεται στη διατήρηση της πελατείας της.

Ωστόσο, η βιομηχανία υπηρεσιών τροφίμων καθυστέρησε να υιοθετήσει τεχνολογικές λύσεις ικανές να παρέχουν μετρήσεις για την ασφάλεια των τροφίμων. Αυτό ήρθε η ώρα να αλλάξει. Οι ρυθμιστικοί οργανισμοί έχουν επίσης επωφεληθεί από τις τεχνολογικές εξελίξεις που παρέχουν καλύτερα εργαλεία εντοπισμού και έρευνας, κάτι που είναι εμφανές στον ολοένα αυξανόμενο αριθμό ανάκλησης προϊόντων και εστιών ασθένειας που σχετίζονται με τα τρόφιμα που κοινοποιούνται μέσω των κοινωνικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης παγκοσμίως εν ριπή οφθαλμού.

Σήμερα, οι περισσότερες επιχειρήσεις εστιατορίων και λιανικής χρησιμοποιούν προγράμματα διαχείρισης ποιότητας βασισμένα σε έγγραφα για τη λήψη κρίσιμων μετρήσεων σχετικά με την ασφάλεια των τροφίμων.

Πολλοί επαγγελματίες στον τομέα της ασφάλειας των τροφίμων έχουν αφιερώσει σημαντικό χρόνο στο να αναπτύξουν λίστες ελέγχου, πρωτόκολλα και αναφορές σε χαρτί που είναι εύχρηστες, πολύ οπτικές και ενημερωτικές. Ωστόσο, αυτοί οι τύποι προγραμμάτων παρέχουν περιορισμένη ορατότητα όταν χρησιμοποιούνται σε πολλές τοποθεσίες και μπορούν να οδηγήσουν σε αναξιόπιστες και ελλιπείς πληροφορίες.

Παρέχουν επίσης μικρή διαβεβαίωση ότι ακολουθούνται οι κατάλληλες διαδικασίες διορθωτικής δράσης. Καθώς η υγεία των καταναλωτών και η ασφάλεια των τροφίμων συνεχίζουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των ανησυχιών για τους προμηθευτές υπηρεσιών τροφίμων, τα ψηφιακά συστήματα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων (DFSMS) που είναι προσαρμοσμένα για να ταιριάζουν στις
μοναδικές ανάγκες μιας επιχείρησης μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του εταιρικού κινδύνου, την εξοικονόμηση πόρων και στη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών με τρόφιμα υψηλότερης ποιότητας.

Τέτοιες τεχνολογίες θα δώσουν τη δυνατότητα σε οργανισμούς παροχής υπηρεσιών τροφίμων να συμπεριλάβουν την ασφάλεια των τροφίμων ως δείκτη επιτυχίας μαζί με τους άλλους όπως αναφέρθηκε
προηγουμένως.

H τεχνολογία που διατίθεται σήμερα μπορεί να παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία για μια επιτυχημένη ψηφιακή μέτρηση και παρακολούθηση της εκτέλεσης καθημερινών εργασιών για την ασφάλεια τροφίμων.

Βρείτε το κατάλληλο καταγραφικό θερμοκρασίας ή υγρασίας:

Προϊόντα

testo 176 H1, H2

Καταγραφικό δεδομένων θερμοκρασίας και υγρασίας, 4 καναλιών, με 2 εξωτερικές υποδοχές (NTC/υγρασίας) με βάση τοίχου, κλειδαριά, μπαταρίες και πρωτόκολλο βαθμονόμησης.

557,00 €

Μέτρηση pH και ποιότητας ελαίου:

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.