Έξυπνο πλήρες πακέτο για συμβούλους ενέργειας: Η θερμοκάμερα testo 883 με επαγγελματικό λογισμικό testo IRSoft στην πράξη.

Οι οικογένειες και οι εταιρειες πρέπει να μπορούν να βασιστούν στις προτάσεις του συμβούλου ενέργειάς τους. Σε τελική ανάλυση, επηρεάζουν άμεσα τη διατήρηση ή ακόμη και την αύξηση της αξίας του ακινήτου. Μία αξιόπιστη θερμοκάμερα βοηθάει πολύ στην εκπλήρωση αυτής της προσδοκίας. Κατά την ενεργειακή συμβουλευτική, οι θερμικές εικόνες από μόνες τους δεν είναι αρκετές. Γιατί για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών, οι αναφορές θερμογραφίας πρέπει επίσης να είναι πειστικές.


Η πρόκληση


Η ενεργειακή απόδοση είναι ένα ευρύ θέμα. Πέρα από τις δυνατότητες εξοικονόμησης χρημάτων και κρατικών επιδοτήσεων, όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες ακινήτων θέλουν να συνεισφέρουν στην επίτευξη κλιματικών στόχων. Η ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων παίζει μετρήσιμο ρόλο σε αυτό. Η ζήτηση για έμπειρους και εξειδικευμένους ενεργειακούς συμβούλους κτιρίων είναι συνεπώς μεγάλη. Οι θερμικές εικόνες προσδίδουν αξία στην ενεργειακή συμβουλευτική.

H οπτικοποίηση των θερμικών διαρροών, αντί για καθαρούς αριθμούς και αφηρημένους πίνακες, διευκολύνει, ιδίως για τους ιδιώτες πελάτες, την κατανόηση των ενεργητικά αδύνατων σημείων, για παράδειγμα στην κατασκευή προσόψεων, οροφών ή παραθύρων, και στη λήψη της απόφασης για την εφαρμογή των απαραίτητων μέτρων ανακαίνισης. Ωστόσο, στην ενεργειακή συμβουλευτική κτιρίων, μια καλή θερμοκάμερα δεν αρκεί. Η πραγματική πρόκληση είναι η περίπλοκη και μακροσκελής ανάλυση και η δημιουργία αναφορών, οι οποίες αποτελούν τη βάση για τις προτάσεις ενεργειακής αναβάθμισης. Η δημιουργία αναφορών είναι συχνά πολύ χρονοβόρα. Ένα λογισμικό υψηλής απόδοσης, το οποίο επιτρέπει στις θερμικές εικόνες να αναλύονται και να τεκμηριώνονται γρήγορα και εύκολα σε μία σαφή θερμογραφική αναφορά είναι απαραίτητο.

Η λύση


Η νέα θερμοκάμερα testo 883 έχει αναπτυχθεί ειδικά για αυτήν την απαίτηση. Διατίθεται σε ένα πλήρες πακέτο με το δωρεάν λογισμικό testo IRSoft. Αυτό επιτρέπει όχι μόνο τη γρήγορη και εύκολη εγγραφή θερμικών εικόνων υψηλής ανάλυσης. Οι θερμικές εικόνες αναλύονται επίσης συνολικά με τη βοήθεια του testo IRSoft. Η δημιουργία αναφορών είναι εξίσου εύκολη. Ο βοηθός ψηφιακής αναφοράς και τα πολλά πρότυπα σχεδίασης καθιστούν πολύ εύκολη τη σύνοψη των αποτελεσμάτων και τις αναλύσεις μετρήσεων σε εντυπωσιακές αναφορές.

Η θερμοκάμερα και το λογισμικό υπολογιστή testo IRSoft είνια το τέλειο δίδυμο.
Η κάμερα, με τον νέο, εύχρηστο σχεδιασμό της, κάθεται άνετα στο χέρι και είναι επίσης αισθητικά ελκυστική. Η testo 883 επιτρέπει ελαφριά, χειροκίνητη εστίαση, και η οθόνη αφής και η λειτουργία με joystick είναι απλή και άνετη. Οι θερμικές εικόνες υψηλής εστίασης είναι δυνατές χάρη στην υπέρυθρη ανάλυση 320 x 240 pixels (επεκτάσιμη σε 640 x 480 pixels με τεχνολογία SuperResolution testo). Και με θερμική ευαισθησία <40 mK, μπορούν να αναγνωριστούν ακόμη και οι μικρότερες διαφορές θερμοκρασίας .

Το λογισμικό testo IRSoft  προσφέρει πολλές λειτουργίες ανάλυσης και τεκμηρίωσης, έχοντας ταυτόχρονα μία σαφή δομή μενού. Οι επαγγελματικές αναφορές δημιουργούνται γρήγορα. Ο οδηγός αναφοράς σας καθοδηγεί βήμα προς βήμα στη διαδικασία δημιουργίας αναφορών χρησιμοποιώντας αποθηκευμένα τυποποιημένα πρότυπα. Με τη βοήθεια του σχεδιαστή αναφορών, ωστόσο, μπορούν να δημιουργηθούν μεμονωμένα πρότυπα.

Περισσότερα για το λογισμικό testo IRSoft εδώ.

Τα πλεονεκτήματα


Η θερμοκάμερα testo 883 συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα για κορυφαία απόδοση:
Καλύτερη ποιότητα εικόνας: Ανάλυση IR 320 x 240 pixels (με SuperResolution 640 x 480 pixels), NETD < 40 mK
testo IRSoft: Αναλύστε διεξοδικά τις θερμικές εικόνες με το διαισθητικό, επαγγελματικό, δωρεάν λογισμικό Η/Υ και δημιουργήστε εντυπωσιακές αναφορές σε μικρό χρονικό διάστημα
Έξυπνη και δικτυωμένη: testo Thermography App και ασύρματη μετάδοση των τιμών μέτρησης από τον αισθητήρα υγρασίας testo 605i απευθείας στη θερμοκάμερα
Χρήσιμες λειτουργίες βοήθειας: testo ScaleAssist αυτόματη ρύθμιση αντίθεσης και λειτουργία υγρασίας για οπτικοποίηση του ρίσκου μούχλας με χρώματα φαναριού
Ευέλικτη: Χειροκίνητη εστίαση και εναλλάξιμοι φακοί

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.