Ανίχνευση Αερίων

Έλεγχος στεγανότητας και ανίχνευση διαρροών σε συστήματα θέρμανσης

Όταν εμφανίζονται απροσδιόριστα προβλήματα στα συστήματα θέρμανσης, η αιτία είναι συχνά μια διαρροή αερίου. Η αναζήτηση και η εύρεση διαρροών αερίου συχνά δεν είναι εύκολη. Η Testo είναι και πάλι εδώ με επαγγελματικά όργανα μέτρησης ανίχνευσης διαρροών. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Ανίχνευση διαρροών με την Testo

Μια διαρροή μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ζημιά σε ποικίλoυς σωλήνες. Επομένως, πρέπει να εκτελέσετε τις απαιτούμενες δοκιμές με το κατάλληλο όργανο μέτρησης πίεσης, προκειμένου να βελτιώσετε την προστασία από σφάλματα και να τηρήσετε τις νομικές απαιτήσεις. Ένας ανιχνευτής διαρροών Testo είναι το σωστό εργαλείο όταν πρόκειται για γρήγορη ανίχνευση διαρροών.

Εδώ θα βρείτε αξιόπιστα όργανα μέτρησης και ανίχνευσης που θα σας βοηθήσουν στην καθημερινή σας εργασία. Τα όργανα μέτρησης πίεσης και διαρροής ελέγχονται από DVGW και προσδιορίζουν αυτόματα τον όγκο σωλήνων των αγωγών αερίου. Κατά τη διαδικασία υποστηρίζεστε με σαφή μενού μέτρησης που βασίζονται σε συγκεκριμένες οδηγίες. Αυτό σας διευκολύνει να ελέγξετε σωλήνες νερού και αερίου.

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.