Συστήματα καταγραφής

Σε πολλούς τομείς πρέπει σε αποθήκες, σε ψυγεία, σε δωμάτια και σε γραφεία να καταγράφετε η θερμοκρασία αξιόπιστα και να αποδεικνύεται πως δεν ξεπέρασε τα επιτρεπόμενα όρια.

Στον τομέα των τροφίμων

Η βιωσιμότητα είναι μια έννοια που απασχολεί ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις, και δικαίως, διότι προσφέρει όχι μόνο οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη, αλλά θεωρείται μία ολόπλευρα έξυπνη επιχειρηματικά κίνηση, καθώς βελτιώνει και την εικόνα της επιχείρησης τόσο σε συνεργάτες και πιθανούς επενδυτές, όσο και στον τελικό καταναλωτή.

Η παρακολούθηση της θερμοκρασίας, αλλά και της υγρασίας αποτελεί κρίσιμο ρόλο για την διασφάλισή τους. Είτε πρόκειται για αποθήκευση, μεταφορά ή παρασκευή η Testo προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία εναλλακτικών για την καταγραφή και παρακολούθηση των συνθηκών.

Σε αυτήν λοιπόν την κατεύθυνση, η testo προσφέρει ψηφιακές λύσεις διαχείρισης ποιότητας με συστήματα παρακολούθησης δεδομένων που δεν απαιτούν έγγραφη/χειρόγραφη τεκμηρίωση.

Στον τομέα των τροφίμων η

Σε εκθεσιακούς χώρους

Οι κατάλληλες περιβαλλοντικές συνθήκες είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες όταν πρόκειται για τη σωστή αποθήκευση και διατήρηση των αρχαιολογικών ευρημάτων και αντικειμένων.

Σε αντίθεση με άλλους παράγοντες επιρροής, η θερμοκρασία και η υγρασία δεν μπορούν να εξαλειφθούν. Έχουν διαφορετικές επιπτώσεις στα αντικείμενα, ανάλογα με το υλικό ή το συνδυασμό υλικών.

Ως εκ τούτου, απαιτούνται ποικίλες κλίμακες περιβάλλοντος για αποθήκευση κατά την αποκατάσταση ή σε αποθήκες.

Δεν υπάρχουν ακριβείς οριακές τιμές για τις διάφορες ομάδες υλικών, αλλά υπάρχουν συνιστώμενες κατευθυντήριες τιμές.

Η βέλτιστη παρακολούθηση των συνθηκών θερμοκρασίας και υγρασίας μπορεί να εξασφαλιστεί σε αποθήκες και εργαστήρια που χρησιμοποιούν ειδικά όργανα μέτρησης

Η ποικιλία των καταγραφικών δεδομένων της Testo ικανοποιεί τις ανάγκες σας είτε ανήκετε σε κάποια ομάδα επιθεώρησης, είτε είστε παραγωγός, είτε απλά εργάζεστε στον τομέα των τροφίμων, των φαρμάκων ή σε χώρους έκθέσεων και τέχνης και θέλετε να προσφέρετε το καλύτερο δυνατό προϊόν στους πελάτες σας.

Σε κάθε επιμέρους όργανο θα βρείτε τα χαρακτηριστικά του, παρελκόμενα και αισθητήρες που αυτό μπορεί να έχει, όπως και παραδείγματα εφαρμογών.

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.