Ενισχύσεις για όσους εργάζονται στη συντήρηση και διαχείριση εγκαταστάσεων

Στον τομέα της συντήρησης και διαχείρισης εγκαταστάσεων, η καθημερινή σας εργασία μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ μιας επιτυχημένης ημέρας με επίτευξη των στόχων παραγωγής και των οδυνηρών απωλειών λόγω απρογραμμάτιστων διακοπών λειτουργίας.

Πιστεύουμε ότι σας αξίζει μια χείρα βοηθείας. Οι ενισχύσεις έρχονται με τη μορφή ενός οργάνου που βλέπει όλα όσα έχουν σημασία στη δουλειά σας και μπορεί ακόμη και να την κάνει για εσάς, χάρη στις πρακτικές λειτουργίες του.

Η καλύτερη ποιότητα εικόνας σε συνδυασμό με αυτόματη διαχείριση θερμικής εικόνας

Με τη θερμοκάμερα testo 883, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να περάσουν απαρατήρητες οι θερμικές ανωμαλίες κατά τη διάρκεια των εργασιών σας στην ηλεκτρική και μηχανική συντήρηση. Χάρη στην τεχνολογία testo SiteRecognition, η θερμοκάμερα αποθηκεύει επίσης τη θέση μέτρησης στην οποία ανήκει η θερμική εικόνα απευθείας στην ίδια την εικόνα.

Η θερμοκάμερα testo 883 διαθέτει εντυπωσιακή υπέρυθρη ανάλυση 320 x 240 pixels - η οποία μπορεί να επεκταθεί ακόμη και σε 640 x 480 pixels με την ενσωματωμένη τεχνολογία testo SuperResolution.

Επιπλέον, έχετε πάντα πλήρη έλεγχο της θερμικής εικόνας χάρη στη χειροκίνητη εστίαση.

Η τεχνολογία testo SiteRecognition εγγυάται πλήρως αυτόματη αναγνώριση της τοποθεσίας, καθώς και αποθήκευση και διαχείριση των θερμικών εικόνων. Αυτό αποκλείει τυχόν μπερδέματα, αποτρέπει τα λάθη κατά την αξιολόγηση και εξοικονομεί χρόνο, εξαλείφοντας την ανάγκη χειροκίνητης αντιστοίχισης των εικόνων.

Εφαρμογές στην ηλεκτρική συντήρηση

Έλεγχος ηλεκτρολογικών πινάκων, ηλεκτρικών συνδέσεων, φωτοβολταϊκών συστημάτων

 Αξιολόγηση της κατάστασης θέρμανσης σε εγκαταστάσεις χαμηλής, μέσης και υψηλής τάσης

Εφαρμογές στη μηχανική συντήρηση

  Επιθεώρηση κινητήρων, ρουλεμάν και αξόνων

  Εντοπισμός φθοράς σε μηχανήματα

Επαγγελματικό λογισμικό testo IRSoft

Εκτός από την αντιστοίχιση των σημείων μέτρησης (testo SiteRecognition), το λογισμικό testo IRSoft σας επιτρέπει επίσης να αναλύετε, να επεξεργάζεστε και να τεκμηριώνετε πλήρως τις θερμικές εικόνες.

testo Thermography App - Έξυπνοι και δικτυωμένοι

Χρησιμοποιήστε το testo Thermography App για να αναλύσετε γρήγορα θερμικές εικόνες επιτόπου ή να τις μοιραστείτε με συναδέλφους και υπευθύνους.

Συνδέστε σε μία αμπεροτσιμπίδα

Ενσωματώστε τις ενδείξεις από την αμπεροτσιμπίδα testo 770-3 στη θερμική εικόνα και τεκμηριώστε έτσι την κατάσταση φορτίου του συστήματος.

Διαισθητική λειτουργία

Με οθόνη αφής και το Testo joystick.

Εναλλάξιμος τηλεφακός

Για θερμογραφία υψηλής ακρίβειας απομακρυσμένων αντικειμένων.

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.