Αποστολή και Παράδοση
Η Κ. Βούλτσιος & ΣΙΑ Ο.Ε. συνεργάζεται με διάφορες εταιρείες ταχυμεταφορών και για κάθε παραγγελία επιλέγεται η βέλτιστη λύση αναφορικά με το κόστος και τον χρόνο παράδοσης. Τα εμπορεύματα αποστέλλονται με χρέωση και ευθύνη του παραλήπτη. Για κάποιους προορισμούς που χαρακτηρίζονται σαν δυσπρόσιτοι από τις εταιρείες courier (χωριά σε νησιά, ορεινές περιοχές κ.ά.) υπάρχει περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης κατά 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Εγγύηση
Τα όργανα μέτρησης testo τηρούν τον Ευρωπαϊκό κανονισμό και έχουν εγγύηση τουλάχιστον δύο ετών. Η διετής περίοδος αρχίζει από τη στιγμή που τιμολογείται το προϊόν και ισχύει για βλάβες που οφείλονται στον κατασκευαστή. Οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο προϊόν από λανθασμένη χρήση δεν καλύπτεται από την εγγύηση. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παραλαβή από το κατάστημα
Εφόσον το προϊόν που σας ενδιαφέρει είναι άμεσα διαθέσιμο, μπορεί να γίνει παραλαβή του από το φυσικό μας κατάστημα, κατόπιν συνεννόησης.

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.