Υγρασία

Μέτρηση υγρασίας περιβάλλοντος

Η υγρασία του αέρα αποτελεί βασική παράμετρο μέτρησης για την άνεση στα δωμάτια. Αν ο αέρας είναι πολύ υγρός, μπορεί να αναπτυχθεί μούχλα. Ωστόσο, το εσωτερικό κλίμα δεν είναι σημαντικό μόνο σε γραφεία και χώρους διαβίωσης. Και στη βιομηχανία, η υγρασία ελέγχεται προκειμένου να διασφαλιστεί η τήρηση των κριτηρίων ποιότητας για τα προϊόντα και τα εργοστάσια.

Δείτε τα όργανα μέτρησης υγρασίας Testo με διαφορετικούς αισθητήρες για κάθε εφαρμογή.

Μέτρηση υγρασίας υλικού από την Testo

Τα όργανα μέτρησης της υγρασίας ενός υλικού είναι απαραίτητα όταν πρόκειται για τον προσδιορισμό της υγρασίας σε κτίρια και στην ξυλεία και για την ανακάλυψη της αιτίας ζημιών λόγω υγρασίας. Η μέτρηση της υγρασίας υλικού είναι σήμερα μια γρήγορη και εύκολη διαδικασία, ακόμη και για ιδιώτες χρήστες. Η Testo προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών μοντέλων οργάνων και αισθητήρων υγρασίας για την πραγματοποίηση μη καταστροφικών μετρήσεων σχεδόν σε όλα τα κοινά υλικά και ξύλα.

Προϊόντα

testo 608

μέτρηση θερμοκρασίας, υγρασίας, σημείου δρόσου, συμπ. μπαταρίες και πρωτόκολλο βαθμονόμησης

92,70 €
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.