Η θερμογραφία στο υψηλότερο επίπεδο χρειάζεται κάτι περισσότερο από ένα σύγχρονο σύστημα απεικόνισης. Ένα λογισμικό ανάλυσης υψηλής απόδοσης είναι ζωτικής σημασίας για την γρήγορη και εύκολη ανάλυση και αξιολόγηση θερμικών εικόνων και για την τεκμηρίωσή τους σε μια αναφορά. Το λογισμικό testo IRSoft χωρίς άδεια χρήσης αναπτύχθηκε ειδικά για αυτές τις απαιτήσεις. Προσφέρει εκτεταμένες λειτουργίες ανάλυσης και χαρακτηρίζεται από τη διαισθητική λειτουργία του και την εξαιρετική φιλικότητα προς τον χρήστη.

Το testo IRSoft είναι λογισμικό υψηλής απόδοσης για επαγγελματική ανάλυση θερμογραφίας. Αυτό το λογισμικό αναπτύχθηκε ειδικά από την Testo. Μια πλήρως λειτουργική έκδοση συμπεριλαμβάνεται σε όλες τις θερμοκάμερες Testo και μπορεί να εγκατασταθεί χωρίς άδεια σε απεριόριστο αριθμό υπολογιστών.

Το σωστό χαρακτηριστικό για κάθε απαίτηση

Οι λειτουργίες testo IRSoft που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την ολοκληρωμένη ανάλυση και επεξεργασία θερμογραμμάτων στον υπολογιστή περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

- Αλλάξτε την κλίμακα και το εύρος θερμοκρασίας - για καλύτερη προβολή των σημαντικών λεπτομερειών.

- Αλλάξτε την εκπεμψιμότητα διαφορετικών υλικών, που κυμαίνονται από ελεύθερα καθορισμένες περιοχές εικόνων έως μεμονωμένα εικονοστοιχεία - για θερμόγραμμα υψηλής ακρίβειας.

- Εμφάνιση γραμμών προφίλ και ιστογραμμάτων - για εύκολη ανάλυση των καμπυλών θερμοκρασίας και των κατανομών.

- Επισημάνετε την υπέρβαση των οριακών τιμών - για την απεικόνιση κρίσιμων θερμοκρασιών.

- Τοποθετήστε απεριόριστο αριθμό σημείων μέτρησης, προσδιορίστε κρύα/θερμά σημεία και κάντε σχόλια - για προσαρμοσμένη ανάλυση θερμογραφίας που ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας.

- Εργαστείτε σε πολλές θερμικές εικόνες ταυτόχρονα - για αποτελεσματική πολλαπλή εργασία.

TwinPix: Δύο εικόνες σε μία

Η λειτουργία TwinPix σας επιτρέπει να υπερθέσετε την πραγματική και τη θερμική εικόνα του μετρημένου αντικειμένου, έτσι ώστε να μπορείτε να περιηγηθείτε ευκολότερα στην εικόνα και να εντοπίσετε τυχόν περιοχές βλάβης με ακρίβεια. Η πραγματική εικόνα δε χρειάζεται απαραίτητα να έχει ληφθεί με τη θερμοκάμερα. Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε εικόνες μετρημένων αντικειμένων που έχουν φωτογραφηθεί με κανονική ψηφιακή κάμερα και από διαφορετική θέση. Το επίπεδο διαφάνειας στο TwinPix σας επιτρέπει να ρυθμίσετε μεμονωμένα την ένταση της πραγματικής ή της υπέρυθρης εικόνας. Και καθορίζοντας υπέρυθρα όρια, οι θερμικές ανωμαλίες μπορούν να απεικονιστούν εύκολα και εντυπωσιακά στην πραγματική εικόνα.

Δημιουργήστε γρήγορα επαγγελματικές αναφορές.

Ο Βοηθός Αναφοράς testo IRSoft σάς παρέχει αναλυτικές οδηγίες για να δημιουργήσετε μια πλήρη και σαφή αναφορά. Μια ποικιλία προτύπων αναφορών είναι διαθέσιμα για επιλογή, διευκολύνοντας τη δημιουργία αναφορών για εσάς. Είτε προτιμάτε μια αναφορά που είναι σύντομη και περιεκτική είτε μια που είναι μεγαλύτερη και λεπτομερής - τα πρότυπα περιέχουν όλες τις σχετικές πληροφορίες που σχετίζονται με τη θέση μέτρησης, την εργασία μέτρησης και τα αποτελέσματα της επιθεώρησης.

Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε τον σχεδιαστή αναφορών για να δημιουργήσετε τα δικά σας προσαρμοσμένα πρότυπα πολύ εύκολα. Οι αναφορές μπορούν να αποθηκευτούν ως αρχεία PDF ή RTF (π.χ. για περαιτέρω επεξεργασία στο Word) ή σε μορφή TIR της Testo. Το TIR αναπτύχθηκε ειδικά για το testo IRSoft και επιτρέπει την εύκολη τροποποίηση των αποθηκευμένων αναφορών οποιαδήποτε στιγμή σε επικείμενο χρόνο.


Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.