Τους τελευταίους μήνες με την ισχυρή παρουσία του Covid-19 στη ζωή μας θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι προτεραιότητες των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης αλλά και των εργοστασίων επεξεργασίας προϊόντων κρέατος έχουν αλλάξει. Δυστυχώς, οι οικονομικές επιπτώσεις είναι τόσο μεγάλες, που η επιβίωση έχει περάσει σε πρώτο πλάνο.

Και ενώ οι ανησυχίες αυτές είναι κάτι παραπάνω από κατανοητές, η ανάγκη τήρησης των πρακτικών υγιεινής παραμένει εξίσου, αν όχι περισσότερο, σημαντική.

Τα συστήματα θερμικής απεικόνισης (testo 890) και τα θερμόμετρα υπερύθρων (testo 830) αποτελούν απαραίτητο πλέον εξοπλισμό για κάθε επιχείρηση και χώρο εργασίας. Οι εργαζόμενοι και οι πιθανοί πελάτες πρέπει να υπόκεινται σε έλεγχο της θερμοκρασίας της επιφάνειας του σώματος και σε περίπτωση υπέρβασης των ορίων, να τίθενται άμεσα υπό εξέταση για τον Κορονοϊό. Σημαντικές παράμετροι που δεν πρέπει να ξεχνάμε κατά τη χρήση τέτοιων οργάνων είναι η εκπεμψιμότητα, η οποία πρέπει να είναι σωστά ρυθμισμένη, αλλά και η θερμοκρασία του χώρου όπου πραγματοποιείται η μέτρηση. Έτσι, θα αποφύγουμε τις λανθασμένες ενδείξεις και την περιττή ανησυχία που μπορεί να προκληθεί όταν ξαφνικά έχουμε έναν χώρο γεμάτο πιθανούς ασθενείς!

Πέρα από το κομμάτι του Κορονοϊού, δεν πρέπει να αμελούνται τα συνήθη μέτρα προστασίας των προϊόντων κατά την παραγωγή/επεξεργασία, τη μεταφορά (testo 184), την αποθήκευση, τη συντήρηση, το σερβίρισμα. Με τη βοήθεια καταγραφικών θερμοκρασίας και υγρασίας (testo 174H) και κατάλληλων θερμομέτρων διείσδυσης (testo 104) ή υπερύθρων (testo 104iR), οι διαδικασίες αυτές γίνονται εύκολα μια ευχάριστη συνήθεια, χωρίς να χρειάζεται πολλή σκέψη και χρόνος. Εκτός από τη βοήθεια της τεχνολογίας, εννοείται ότι δεν αμελούμε τη χρήση γαντιών, μάσκας, αλλά και τη σωστή αποστείρωση των εργαλείων και των χεριών μας.

Τέλος, κάτι που εύκολα μπορεί να παραλειφτεί αλλά αποτελεί κύρια παράμετρο μέτρησης σε χώρους εργασίας και συνωστισμού είναι η παρακολούθηση των συγκεντρώσεων του CO2 (testo 160 IAQ), καθώς η υπέρβαση των ορίων μπορεί να οδηγήσει σε κόπωση, έλλειψη συγκέντρωσης, ακόμη και ασθένεια.

Σε δύσκολες περιόδους, όπως αυτή που διανύουμε, είναι σημαντικότερο από ποτέ να τηρούμε τους κανόνες υγιεινής και να πραγματοποιούμε τις καθορισμένες μετρήσεις που εξασφαλίζουν την αξιοπιστία των προϊόντων αλλά και την υγεία των συμπολιτών μας.

Προϊόντα

testo 890

Mε ενσωματωμένη testo SuperResolution και έναν φακό (επιλογή μεταξύ τυπικού φακού 42°, φακού 25° και τηλεφακού 15°) με ανθεκτική θήκη, συμπ. επαγγελματικό λογισμικό, κάρτα SD, καλώδιο USB, λουράκι μεταφοράς, πανάκι καθαρισμού φακών, τροφοδοτικό, επαναφ. μπαταρία Li-ion και ακουστικά

10.380,00 €
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.