Εξαιρετικά αποδοτική επικύρωση των διαδικασιών αποστείρωσης και ψύξης με το σύστημα καταγραφής testo 190 CFR.

Πλήρης υποστήριξη: Η επικύρωσή σας με την Testo.

Η επικύρωση των διαδικασιών αποστείρωσης και ξήρανσης μέσω κατάψυξης αποτελεί βασικό στοιχείο της διασφάλισης της ποιότητάς σας και δείχνει το υψηλό επίπεδο ασφάλειας των προϊόντων που παράγετε. Με το σύστημα καταγραφής testo 190 CFR, σας υποστηρίζουμε σύμφωνα με τις ανάγκες σας όσον αφορά στην εκπλήρωση όλων των κανονιστικών απαιτήσεων με έναν ιδιαίτερα αποτελεσματικό τρόπο.

Εμπιστευτείτε σε εμάς όλη τη διαδικασία επικύρωσης και εκμεταλλευτείτε την πολύπλευρη και πλήρη λύση μας, η οποία σας επιτρέπει να επιτύχετε αξιόπιστα τη συμμόρφωσή σας με το πρότυπο GMP. Εναλλακτικά, μπορούμε να σας υποστηρίξουμε με μεμονωμένες υπηρεσίεςειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας, όπως μαθήματα κατάρτισης, βαθμονομήσεις, πιστοποιήσεις και επικυρώσεις. Από κάθε άποψη, η Testo είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας όσον αφορά στην ικανοποίηση των προσωπικών σας αναγκών.

Εξοπλισμός, λογισμικό, υπηρεσίες: Τα απαραίτητα στοιχεία για αποτελεσματική επικύρωση.

Καινοτομία στο μικρότερο χώρο: Τα πλεονεκτήματα του testo 190.

Τα καταγραφικά θερμοκρασίας και πίεσης testo 190 CFR είναι διαθέσιμα σε 5 διαφορετικές εκδόσεις. Η ερμητικά κλεισμένη τεχνολογία μέτρησης σε ξεχωριστό περίβλημα από ανοξείδωτο ατσάλι σημαίνει ότι η αξιοπιστία και η μέγιστη αντοχή τους είναι εντυπωσιακές. Η μπαταρία μπορεί να αλλαχτεί γρήγορα και με ασφάλεια χωρίς εργαλεία ή λιπαντικά. Επίσης, με το testo 190 δε θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα με το κριτήριο αποδοχής "10% ποσοστού αποτυχίας".

Βαλίτσα πολλαπλών λειτουργιών: Διαμόρφωση, ανάγνωση, μεταφορά.

Οι δύο βαλίτσες πολλαπλών λειτουργιών, που διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη, είναι εξοπλισμένες με ενσωματωμένη μονάδα προγραμματισμού και ανάγνωσης. Μέχρι και 8 καταγραφικά μπορούν να διαμορφωθούν και να διαβαστούν ταυτόχρονα και στις δύο βαλίτσες. Η μεγάλη βαλίτσα προσφέρει επίσης ειδικά κατασκευασμένους μηχανισμούς συγκράτησης για πολλά καταγραφικά και μπαταρίες. Επιπλέον, με αυτό το μοντέλο η μονάδα προγραμματισμού και ανάγνωσης μπορεί να αφαιρεθεί. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία ανάγνωσης, τα καταγραφικά μπορούν να αποθηκευτούν και να μεταφερθούν με ασφάλεια τόσο στη μονάδα ανάγνωσης όσο και στους μηχανισμούς συγκράτησης. Όταν τα καταγραφικά ξαναχρησιμοποιηθούν, μπορούν να αναπροσαρμοστούν αμέσως, χωρίς να χρειάζεται να αφαιρεθούν εκ των προτέρων από τη μονάδα ανάγνωσης και έπειτα να επανενταχθούν. Αυτό εξοικονομεί χρόνο και βελτιστοποιεί τη διαδικασία επικύρωσης.

 

Απροσδόκητα εύκολο: Το λογισμικό testo 190 CFR.

Το λογισμικό testo 190 CFR, που είναι συμβατό με το 21 CFR Μέρος 11, σας παρέχει αποτελεσματική υποστήριξη στις εργασίες επικύρωσης και πιστοποίησης. Από ταχεία ταυτόχρονη διαμόρφωση και ανάγνωση μέχρι και 8 καταγραφικών μέσω ολοκληρωμένης ανάλυσης δεδομένων, σε εύκολες, εύχρηστες αναφορές ελέγχου.

Η σαφής δομή του λογισμικού σάς καθοδηγεί διαισθητικά μέσω της διαδικασίας βήμα προς βήμα και σας βοηθά σε κρίσιμα σημεία της διαδικασίας εισαγωγής μέσω προειδοποιήσεων. Το φάσμα των λειτουργιών περιορίστηκε σκόπιμα στις δυνατότητες που πραγματικά χρειάζεστε για επιτυχή επικύρωση.

Εξατομικευμένες υπηρεσίες: Για να επικεντρώνεστε στα σε αυτά που πραγματικά μετράνε.

Μπορείτε να βασιστείτε στην εμπειρία και την εξειδίκευση της Testo για όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με την επικύρωση των διαδικασιών αποστείρωσης και ξήρανσης μέσω κατάψυξης.

Εφαρμόζουμε τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις σας στους τομείς της βαθμονόμησης, της πιστοποίησης, της επικύρωσης και της συμμόρφωσης GxP σύμφωνα με τις ανάγκες σας και, ταυτόχρονα, με γνώμονα το κόστος. Επιπλέον, οι ειδικοί μας σάς υποστηρίζουν στην εισαγωγή, τη συντήρηση και τη βελτιστοποίηση της διασφάλισης της ποιότητάς σας και μπορούν να παρέχουν το απαιτούμενο ανθρώπινο δυναμικό σε ώρες αιχμής ή για πιο ολοκληρωμένα έργα. Αυτό σας εξοικονομεί χρόνο και πόρους.

Προσδιορίστε οι ίδιοι το εύρος των υπηρεσιών: είτε για πλήρη έλεγχο είτε για βαθμονόμηση και εκπαίδευση - μπορείτε να βασιστείτε στην ατομική υποστήριξη για τις απαιτήσεις σας. Μαζί θα βρούμε τις κατάλληλες λύσεις.

Προϊόντα

testo 190 T3, T4

testo 190-T3, καταγραφικό θερμοκρασίας CFR, συμπ. μεγάλη μπαταρία και προσαρμογέα για μονάδα προγραμματισμού και ανάγνωσης του testo 190

0,00 €
Προϊόντα

testo 190 T1, T2

testo 190-T1, καταγραφικό θερμοκρασίας CFR, συμπ. μεγάλη μπαταρία και προσαρμογέα για μονάδα προγραμματισμού και ανάγνωσης του testo 190

0,00 €
Προϊόντα

testo 191 T3, T4

testo 191-T3, καταγραφικό θερμοκρασίας HACCP, συμπ. μεγάλη μπαταρία, προσαρμογέα απόστασης, μακρύ, για τον προγραμματισμό και τη μονάδα ανάγνωσης testo 191, πρωτ. βαθμονόμησης

0,00 €
Προϊόντα

testo 191 T1, T2

testo 191-T1, καταγραφικό θερμοκρασίας HACCP, συμπ. μεγάλη μπαταρία, προσαρμογέα απόστασης, μακρύ, για τον προγραμματισμό και τη μονάδα ανάγνωσης testo 191, πρωτ. βαθμονόμησης.

0,00 €
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.