Πίεση και Ψύξη

Ψηφιακά μετράμε καλύτερα. Με τα ψηφιακά μανόμετρα της testo.

Για τη συνολική αξιολόγηση και τη σωστή ρύθμιση ενός συστήματος ψύξης ή κλιματισμού, εκτός από τις εξειδικευμένες γνώσεις, απαιτούνται πάνω απ’ όλα ακριβείς μετρήσεις. Οι πιέσεις, οι θερμοκρασίες και η πιθανή υπερθέρμανση ή υπόψυξη του συστήματος πρέπει να ελέγχονται. Με τα ψηφιακά μανόμετρα της testo, μπορείτε να καταγράφετε και να επιβλέπετε τις μετρήσεις σας απομακρυσμένα. Και εδώ, η τεχνολογία ψηφιακής μέτρησης της Testo αποδεικνύει την αξία της επί χρόνια:

  • Πολύ ακριβέστερα αποτελέσματα μέτρησης με πιο σταθερή ακρίβεια από ό, τι με τα αναλογικά μανόμετρα
  • Συνεχείς ενημερώσεις των ψυκτικών μέσων
  • Αυτόματος υπολογισμός σημαντικών παραμέτρων του συστήματος
  • Βολική λειτουργία μανομέτρων και Testo Smart Probes με εφαρμογή και Bluetooth

Όταν μετράτε με μανόμετρα Testo:

  • Έχετε όλα τα συστήματα ψύξης και κλιματισμού υπό έλεγχο.
  • Βελτιώνετε την αποδοτικότητα και την οικολογική ισορροπία των συστημάτων σας.
  • Αυξάνετε την ικανοποίηση των πελατών σας.
  • Αποφεύγετε τις περιττές εργασίες συντήρησης.
  • Εργάζεστε με αποτελεσματικό και προοδευτικό τρόπο χρησιμοποιώντας ψηφιακή τεχνολογία μέτρησης.

Επιπλέον, απολαύστε τη μεγάλη ποικιλία σε όργανα και σετ της κατηγορίας testo Smart Probes για να εργάζεστε πιο σύγχρονα και έξυπνα από ποτέ, με τη χρήση του smartphone/tablet σας.

download_now  Σύγκριση νέων ψηφιακών μανομέτρων testo

Όργανα μέτρησης πίεσης και στεγανότητας

Τόσο οι αγωγοί αερίου όσο και οι σωλήνες νερού μπορούν να παρουσιάσουν διαρροές κατά τη διάρκεια των ετών. Οι δομικές αλλοιώσεις μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε διαρροή στις σωληνώσεις. Σε αυτό ακριβώς το σημείο έγκειται η χρησιμότητα των οργάνων μέτρησης πίεσης και στεγανότητας. Προκειμένου να αποφευχθούν τα επικίνδυνα ατυχήματα με αέρια και οι ζημιές από νερό, οι αγωγοί αερίου και νερού πρέπει να ελέγχονται τακτικά για τη λειτουργική τους απόδοση και τη στεγανότητα. Αυτός ο τύπος δοκιμής στεγανότητας απαιτεί πολύ ακριβή όργανα μέτρησης πίεσης, τα οποία παρέχουν πάντα αξιόπιστα αποτελέσματα.

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.