Ανθεκτικός αισθητήρας διείσδυσης...

Ανθεκτικός αισθητήρας διείσδυσης τροφίμων NTC με σύνδεση TUC

  • Αισθητήρας θερμοκρασίας NTC
  • Με ειδική λαβή, ενισχυμένο καλώδιο PUR
  • Εύρος μέτρησης: -25 έως +150 °C
  • Σύμφωνο με EN 13485 και HACCP

Ο ανθεκτικός αισθητήρας διείσδυσης τροφίμων (με το αντίστοιχο όργανο μέτρησης) επιτρέπει τη μέτρηση των θερμοκρασιών του πυρήνα των τροφίμων.

0615 2411
121,40 €
Αξία με ΦΠΑ (24%) 150.54€
 

Ο ανθεκτικός αισθητήρας διείσδυσης τροφίμων (NTC) χρησιμοποιείται κυρίως για τη μέτρηση της θερμοκρασίας του πυρήνα των τροφίμων. Ο αισθητήρας συμμορφώνεται με το πρότυπο EN 13485 και το HACCP, γεγονός που τον καθιστά ιδιαίτερα πρακτικό για χρήση στον τομέα των τροφίμων, όταν συνδέεται με ένα αντίστοιχο όργανο μέτρησης (π.χ. testo 110). Η ειδική λαβή καθιστά εύκολη τη χρήση του κατά τη μέτρηση της θερμοκρασίας πυρήνα των ημιστερεών τροφίμων.

Εύρος μέτρησης
-25 έως +150 °C
Ακρίβεια
±0,2 °C (-25 έως +74,9 °C) ±0,4 °C (υπόλοιπο εύρος) ±0,5 % του mv (+100 έως +150 °C)
Χρόνος απόκρισης
7 s
Βάρος
144 g
Τύπος προστασίας
IP 65
Χρώμα
Άσπρο, Ασημί
Μήκος καλωδίου
1.3 m
Υλικό
Ανοξείδωτος χάλυβας / GFK
Διάμετρος αισθητήρα
5 mm
Διάμετρος άκρου αισθητήρα
3,5 mm
Μήκος αισθητήρα
115 mm
Μήκος άκρου αισθητήρα
30 mm

6 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.