Ανθεκτικός αισθητήρας διείσδυσης τροφίμων NTC με σύνδεση TUC
- Αισθητήρας θερμοκρασίας NTC
- Με ειδική λαβή, ενισχυμένο καλώδιο PUR
- Εύρος μέτρησης: -25 έως +150 °C
- Σύμφωνο με EN 13485 και HACCP
Ο ανθεκτικός αισθητήρας διείσδυσης τροφίμων (με το αντίστοιχο όργανο μέτρησης) επιτρέπει τη μέτρηση των θερμοκρασιών του πυρήνα των τροφίμων.
Ο ανθεκτικός αισθητήρας διείσδυσης τροφίμων (NTC) χρησιμοποιείται κυρίως για τη μέτρηση της θερμοκρασίας του πυρήνα των τροφίμων. Ο αισθητήρας συμμορφώνεται με το πρότυπο EN 13485 και το HACCP, γεγονός που τον καθιστά ιδιαίτερα πρακτικό για χρήση στον τομέα των τροφίμων, όταν συνδέεται με ένα αντίστοιχο όργανο μέτρησης (π.χ. testo 110). Η ειδική λαβή καθιστά εύκολη τη χρήση του κατά τη μέτρηση της θερμοκρασίας πυρήνα των ημιστερεών τροφίμων.
- Εύρος μέτρησης
- -25 έως +150 °C
- Ακρίβεια
- ±0,2 °C (-25 έως +74,9 °C) ±0,4 °C (υπόλοιπο εύρος) ±0,5 % του mv (+100 έως +150 °C)
- Χρόνος απόκρισης
- 7 s
- Βάρος
- 144 g
- Τύπος προστασίας
- IP 65
- Χρώμα
- Άσπρο, Ασημί
- Μήκος καλωδίου
- 1.3 m
- Υλικό
- Ανοξείδωτος χάλυβας / GFK
- Διάμετρος αισθητήρα
- 5 mm
- Διάμετρος άκρου αισθητήρα
- 3,5 mm
- Μήκος αισθητήρα
- 115 mm
- Μήκος άκρου αισθητήρα
- 30 mm