Η Κ. Βούλτσιος και ΣΙΑ Ο.Ε. παρευρέθηκε στην συνδυαστική έκθεση ClimaTherm Energy 2022. Η εταιρεία μας είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της γερμανικής κατασκευαστικής εταιρείας Testo σε Ελλάδα και Κύπρο, προσφέροντας λύσεις μέτρησης για ποικίλους τομείς, όπως ψύξης, θέρμανσης, κλιματισμού, εξαερισμού, ασφάλειας τροφίμων, βιομηχανίας, φαρμακευτικής και υγείας, μέτρησης καυσαερίων, έρευνας και ανάπτυξης και πολλών ακόμη.
Επιπλέον, η Κ. Βούλτσιος και ΣΙΑ Ο.Ε είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της ZUWA και της Consolar, καθώς και συνεργάτης πολλών ακόμη εταιρειών, όπως Tado° Oventrop, Gok, Protherm, Vaillant, NIBE, INNOVA.
Στην εταιρεία διατηρείται εργαστήριο, όπου πραγματοποιούνται έλεγχοι, διακριβώσεις και επιδιορθώσεις των οργάνων μέτρησης.

Με γνώμονα την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας, η εταιρεία φιλοδοξεί στη δημιουργία σταθερών σχέσεων με το πελατολόγιό της και τη συνεχή υποστήριξή του, όπου είναι απαραίτητο.
Διατηρεί δραστήριο τμήμα μάρκετινγκ με ενεργή συμμετοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενημερωτικά e-mail και ολοένα αυξανόμενες μεταφράσεις του υλικού στα ελληνικά.

Θα χαρούμε πολύ να έρθετε να μας γνωρίσετε από κοντά στο κατάστημά μας στην οδό Προέκταση Στρατηγού Μακρυγιάννη 25 στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης!

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.