testo 535
testo 535
testo 535
testo 535

testo 535

  • Απλή, γρήγορη και ακριβής μέτρηση της συγκέντρωσης CO₂
  • Ηχητικός συναγερμός σε περίπτωση υπέρβασης οριακής τιμής
  • Γρήγορη διαμόρφωση εντός της εφαρμογής, ιστορικό γραφημάτων, δεύτερη οθόνη και μνήμη δεδομένων μέτρησης στην testo Smart App
  • Υψηλή αναπαραγωγιμότητα των αποτελεσμάτων των μετρήσεων λόγω μακροχρόνιας σταθερή τεχνολογία αισθητήρων υπερύθρων
  • Χρονικός και σημειακός υπολογισμός μέσης τιμής
0563 0535
515,00 €
Αξία με ΦΠΑ (24%) 638.6€
 

testo 535

όργανο μέτρησης CO₂ με σύνδεση App, ηχητικό συναγερμό, με τσάντα μεταφοράς, πρωτόκολλο βαθμονόμησης και 3 x μπαταρίες AA

Η εφαρμογή testo Smart App εμφανίζει τις μετρούμενες τιμές ως πίνακα ή γράφημα, αποθηκεύει τα αποτελέσματα και τα τεκμηριώνει. Αυτό δεν καθιστά μόνο εύκολη την ατομική διαμόρφωση του οργάνου μέτρησης - η εφαρμογή μετατρέπει επίσης το smartphone σας σε μια δεύτερη οθόνη!

Θερμοκρασία αποθήκευσης
0 ... +50 °C
Θερμοκρασία λειτουργίας
0 ... +50 °C
Διάρκεια ζωής μπαταριών
30 h
Διαστάσεις (Μ x Π x Y)
229 x 60 x 28 mm
Υλικό περιβλήματος
ABS + PC / TPE
Βάρος
229 g
Τύπος προστασίας
Όργανο μέτρησης: IP 40 Αισθητήρας: IP20
Τύπος μπαταρίας
3 x AA
Εύρος μέτρησης
0 εώς 10,000 ppm
Ανάλυση
1 ppm
Ακρίβεια
±100 ppm +5 % της μετρ. τιμής
Τύπος Αισθητήρα
Αισθητήρας CO₂

Εκτυπωτής BLUETOOTH® / IRDA

0554 0621
testo Bluetooth® εκτυπωτής, συμπ. 1 θερμικό ρολό, επαναφ. μπαταρία και φορτιστή, για τα testo 300, testo 330i, testo 440 συμπ. μπαταρίες και τροφοδοτικό

Ποιότητα του αέρα εσωτερικού χώρου και άνεση.

Η μέτρηση της περιεκτικότητας σε διοξείδιο του άνθρακα στον αέρα του χώρου είναι σημαντική. Για γρήγορα ακριβή αποτελέσματα, χρειάζεστε ένα κατάλληλο όργανο μέτρησης.
Με το συμπαγές όργανο μέτρησης CO₂ testo 535 με σύνδεση App μπορείτε να κάνετε αυτή τη σημαντική μέτρηση εύκολα και αποτελεσματικά - και έτσι να εξασφαλίζετε άνεση και υγιεινό κλίμα εσωτερικού χώρου.
Χάρη στη μακροπρόθεσμα σταθερή τεχνολογία αισθητήρων υπερύθρων, οι τιμές μέτρησης είναι αναπαραγώγιμες και συγκρίσιμες ακόμη και για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα. Ιδανικό για επαναλαμβανόμενες συγκριτικές μετρήσεις. Εδώ, υποστηρίζεστε επίσης από τη μέση χρονική και σημειακή μέτρηση απευθείας στο όργανο μέτρησης.

6 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.