testo 6453
testo 6453
testo 6453
testo 6453
testo 6453
testo 6453
testo 6453
testo 6453

testo 6453

  • Ταιριάζει σε όλες τις κοινές διαμέτρους σωλήνων
    DN 15/25/40/50 (ανάλογα το μοντέλο)
  • Τέσσερις παράμετροι μέτρησης σε ένα όργανο:
    Ρυθμός ροής, αθροιστής, θερμοκρασία, πίεση λειτουργίας
  • Άμεση παρακολούθηση του πεπιεσμένου αέρα με ταυτόχρονη προβολή τριών τιμών μέτρησης χάρη στην οθόνη TFT
  • Καλύτερη ενσωμάτωση συστήματος χάρη στις δύο αναλογικές εξόδους 4 ... 20 mA
  • Υψηλότερη ακρίβεια μέτρησης, το ενσωματωμένο τμήμα μέτρησης αποφεύγει τα σφάλματα μέτρησης
  • Εύκολη και οικονομικά αποδοτική εγκατάσταση

Στοχευμένη παρακολούθηση της κατανάλωσης πεπιεσμένου αέρα: Πραγματοποιήστε μετρήσεις πεπιεσμένου αέρα με τον μετρητή πεπιεσμένου αέρα testo 6453 για τον εντοπισμό διαρροών και την κατανομή βάσει της κατανάλωσης. Έτσι θα μπορέσετε να δημιουργήσετε μεγαλύτερη διαφάνεια όσον αφορά την κατανάλωση πεπιεσμένου αέρα και να μειώσετε το κόστος. Ιδιαίτερα χρήσιμο: ο μετρητής πεπιεσμένου αέρα είναι εύκολος στην εγκατάσταση.

Για επιπλέον χαρακτηριστικά του προϊόντος παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

0555 6453
 

testo 6453 Μετρητής πεπιεσμένου αέρα testo 6453

συμπ. τμήμα εισροής/εκροής, διάμετρος DN40 (1½"), αναλογική έξοδος και ενσωματωμένη μέτρηση πίεσης*.

*απαιτείται καλώδιο σύνδεσης, π.χ.. Κωδ. 0699 3393 για τη λειτουργία

Στις βιομηχανικές εταιρείες, ο πεπιεσμένος αέρας είναι μια σημαντική πηγή ενέργειας που συνεπάγεται υψηλό κόστος κατανάλωσης. Οι μετρητές πεπιεσμένου αέρα της Testo επιτρέπουν την εξαιρετικά ακριβή μέτρηση της κατανάλωσης πεπιεσμένου αέρα, επιτρέποντας την αναγνώριση δυνατοτήτων εξοικονόμησης ενέργειας και τη μείωση του κόστους. Οι μετρητές πεπιεσμένου αέρα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη στοχευμένη εφαρμογή της περιβαλλοντικής διαχείρισης - π.χ. σύμφωνα με το ISO 50.001 ή το ISO 14.001.

Ένας άλλος τομέας εφαρμογής είναι η παρακολούθηση διαρροών σε ένα σύστημα πεπιεσμένου αέρα. Ο μετρητής πεπιεσμένου αέρα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη διενέργεια ανάλυσης φορτίου αιχμής προκειμένου να προσδιοριστεί εάν παράγεται πεπιεσμένος αέρας επαρκούς χωρητικότητας. Ο πρόσφατα ανεπτυγμένος “all-in-one αισθητήρας” καταγράφει όχι μόνο την κατανάλωση πεπιεσμένου αέρα και τη θερμοκρασία, αλλά και την πίεση, εξαλείφοντας την ανάγκη για ξεχωριστή μέτρηση της πίεσης.

Οι μετρητές πεπιεσμένου αέρα της οικογένειας testo 645X χρησιμοποιούν την αρχή της θερμιδομετρικής μέτρησης, η οποία καθιστά περιττή κάθε πρόσθετη μέτρηση πίεσης και θερμοκρασίας και που δεν υπόκειται σε φθορά των κινούμενων μερών.

Τροφοδοτικό 90 ... 264 VAC / 24 VDC (2.5 A)

0554 1749
Για την εξωτερική παροχή ρεύματος 90 - 264 VAC / 24 VDC (2,5 A) Εύκολη τοποθέτηση σε ράγα Χρησιμοποιήστε τα πλεονεκτήματα της μονάδας δικτύου ως τροφοδοτικό για τον πομπό μέτρησης.

6 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.