Ανθεκτικός αισθητήρας διείσδυσης για τρόφιμα
- Θερμοστοιχείο τύπου T
- Με ειδική λαβή, ενισχυμένο καλώδιο (PVC)
- Εύρος μέτρησης: -50 έως +350 °C
- Συμβατό με EN 13485 και HACCP
- Ο ανθεκτικός αισθητήρας διείσδυσης τροφίμων (με το αντίστοιχο όργανο μέτρησης) επιτρέπει τη γρήγορη και ακριβή μέτρηση της θερμοκρασίας πυρήνα των τροφίμων.
Ο ανθεκτικός αισθητήρας διείσδυσης τροφίμων (θερμοζεύγος τύπου Τ) χρησιμοποιείται κυρίως για τη μέτρηση της θερμοκρασίας του πυρήνα των τροφίμων. Σε συνδυασμό με ένα αντίστοιχο όργανο μέτρησης (π.χ. testo 926, testo 735), ο αισθητήρας συμμορφώνεται με το πρότυπο EN 13485 και το HACCP, γεγονός που τον καθιστά ιδιαίτερα πρακτικό για χρήση στον τομέα των τροφίμων. Η ειδική λαβή καθιστά εύκολη τη χρήση του κατά τη μέτρηση της θερμοκρασίας πυρήνα των ημιστερεών τροφίμων.
- Μήκος / Διάμετρος ακίδας
- 115mm/ 3.7mm
- Μήκος / Διάμετρος αισθητήρα
- 30 mm/ 5mm
- Υλικό περιβλήματος
- Ανοξείδωτο ατσάλι/ / GFK
- Βάρος
- 136 g
- Τύπος προστασίας
- IP 65
- Μήκος καλωδίου
- 1.5 m
- Διαστάσεις
- 1350 mm
- Εύρος μέτρησης
- -50 ... +350 °C
- Ακρίβεια
- ±0.2 °C (-20 ... +70 °C) Κλάση 1 (υπολ. εύρος)
- Χρόνος απόκρισης
- 6 s