testo 108
testo 108
testo 108
testo 108
testo 108
testo 108
testo 108
testo 108
testo 108
testo 108

testo 108

 • Ιδανικό για χρήση στον τομέα τροφίμων
 • Εύκολη λειτουργία και χειρισμός
 • Αδιάβροχο όργανο και αισθητήρας (IP67)
 • Σύμφωνα με HACCP και EN 13485
 • Πολλαπλές εφαρμογές

Επιλέξτε έκδοση:
 • testo 108
 • testo 108-2
0563 1080
118,20 €
Αξία με ΦΠΑ (24%) 146.57€
 

testo 108
Αδιάβροχο θερμόμετρο τροφίμων με τυπικό αισθητήρα βύθισης / διείσδυσης τύπου Τ, με IP67, δυνατότητα σύνδεσης αισθητήρα τύπου Κ, συμπ. softcase, μπαταρίες και πρωτόκολλο βαθμονόμησης

Στη βιομηχανία τροφίμων οι μετρήσεις θερμοκρασίας είναι μέρος της καθημερινότητας. Μόνο μέσω μιας ακριβούς μέτρησης μπορεί να ελεγχθεί και να είναι εγγυημένη η ποιότητα των προϊόντων.

Αυτός είναι και ο μόνος τρόπος να πληρούνται οι κανονισμοί του HACCP. Το testo 108 πραγματοποιεί επιτόπιους ελέγχους σε ταχύτητα δευτερολέπτων.

Ομοίως κατά τη μεταφορά και την αποθήκευση τροφίμων, σε χώρους εστίασης και σε μεγάλες κουζίνες. Χάρη στο Softcase (προστατευτικό κάλυμμα) είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό σε υγρασία και νερό και είναι προστατευμένο από ρύπους και κραδασμούς.

Θερμοκρασία αποθήκευσης
-30 ... +70 °C
Θερμοκρασία λειτουργίας
-20 ... +60 °C
Διάρκεια ζωής μπαταριών
2500 h
Οθόνη
LCD, 1-γραμμή, με γραμμή κατάστασης
Χρόνος απόκρισης
t99 - 10 s
Ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση
Αυτόματη απενεργοποίηση μετά από 10 λεπτά
Υλικό περιβλήματος
ABS
Βάρος
80 g
Τύπος προστασίας
IP 67 με το TopSafe
Εγγύηση
2 χρόνια
Πιστοποιητικό
ΕΝ 13485
Εύρος μέτρησης
-50 ... +300 °C
Ακρίβεια
±0.5 °C (-30 ... +70 °C) ±0.5 °C + 0,5 % (υπόλοιπο εύρος)
Ανάλυση
0.1 °C
Εύρος μέτρησης
-50 ... +300 °C
Ακρίβεια
±0.5 °C (-30 ... +70 °C) ±0.5 °C + 0,5 % (υπόλοιπο εύρος)
Ανάλυση
0.1 °C

Παρακολούθηση της θερμοκρασίας των προϊόντων

Στον τομέα της παραγωγής τροφίμων και της διανομής γευμάτων, η σωστή θέρμανση και η θερμοκρασία του φαγητού διαδραματίζουν καίριο ρόλο όσον αφορά στον έλεγχο της παραγωγής και αναπαραγωγής μικροβίων / βακτηριδίων στα πιάτα των τροφίμων, καθώς και τον έλεγχο της θερμοκρασίας κατανάλωσης.

 • Μέτρηση απευθείας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής / ή μετά την προετοιμασία των τροφίμων
 • Εξασφάλιση της απαραίτητης θερμοκρασίας: όσον αφορά τα μικρόβια / βακτήρια, αλλά και τις προδιαγραφές ποιότητας που ορίζονται "εσωτερικά". (π.χ. κατά τη θέρμανση της σοκολάτας, αυτή δεν πρέπει να θερμαίνεται πάρα πολύ / πολύ γρήγορα)


Έλεγχος θερμοκρασίας κατά την αποθήκευση

Ο έλεγχος της θερμοκρασίας για την αποθήκευση πραγματοποιείται έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι η θερμοκρασία των εμπορευμάτων συμμορφώνεται με τους (νόμιμους) κανονισμούς και ότι τα εμπορεύματα μπορούν να γίνουν αποδεκτά με ασφάλεια και να χρησιμοποιηθούν για κατανάλωση (διατήρηση της αλυσίδας ψύξης).

Για τις μετρήσεις επαφής λαμβάνεται κανονικά μια μέτρηση μεταξύ των προϊόντων (συσκευασία σε χαρτόνι, κατεψυγμένα τρόφιμα) και μετράται μια θερμοκρασία πυρήνα. Σε περιπτώσεις αμφιβολιών, μπορεί να πραγματοποιηθεί μια μέτρηση πυρήνα. Το άκρο κατεψυγμένων τροφίμων (0603 3292) εισάγεται στο κατεψυγμένο τρόφιμο για το σκοπό αυτό.

Αυτό αφορά τόσο την αποθήκευση σε ψυκτικούς χώρους – μεταφερόμενους ή μη, όσο και την ψύξη σε ράφια σουπερμάρκετ.


 

Πλεονεκτήματα του testo 108:

 • Εύκολη λειτουργία και χρήση
 • Αδιάβροχο όργανο και αισθητήρας (IP67)
 • Συμμορφώνεται με τα HACCP και EN 13485
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού

Έλεγχοι θερμοκρασίας στα εισερχόμενα αγαθά

Η μέτρηση της θερμοκρασίας των εισερχόμενων αγαθών εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία των παρεχόμενων αγαθών συμμορφώνεται με τους (νόμιμους) κανονισμούς και ότι τα εμπορεύματα μπορούν να γίνουν αποδεκτά με ασφάλεια και να χρησιμοποιηθούν για περαιτέρω επεξεργασία.

Τόσο η θερμοκρασία μεταξύ των προϊόντων όσο και η θερμοκρασία του πυρήνα των τροφίμων μπορούν να μετρηθούν. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα δεδομένα εισάγονται σε μια φόρμα και τεκμηριώνονται για επακόλουθη ανιχνευσιμότητα. Εκτός από τη μετρούμενη τιμή, σημειώνεται η ημερομηνία, η ώρα και ο χρήστης. Εάν η θερμοκρασία των παρεχόμενων αγαθών είναι σύμφωνη με τους νόμους, αυτά μπορούν να γίνουν δεκτά και να υποστούν επεξεργασία.

6 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.