Αισθητήρας κατεψυγμένων τροφίμων (NTC) - με σύνδεση TUC
- Αισθητήρας θερμοκρασίας NTC
- Μπορεί να βιδωθεί απευθείας σε κατεψυγμένα τρόφιμα, δεν απαιτείται προ-διάτρηση
- Εύρος μέτρησης: -50 έως +140 °C
- Σύμφωνο με EN 13485 και HACCP
Ο αισθητήρας κατεψυγμένων τροφίμων (με το αντίστοιχο όργανο μέτρησης) επιτρέπει τη μέτρηση της θερμοκρασίας πυρήνα σε κατεψυγμένα τρόφιμα.
Ο αισθητήρας κατεψυγμένων τροφίμων (NTC) χρησιμοποιείται κυρίως για τη μέτρηση της θερμοκρασίας πυρήνα των κατεψυγμένων τροφίμων. Χάρη στην ειδική λαβή και το ελικοειδές άκρο του, μπορεί να βιδωθεί απευθείας στα κατεψυγμένα τρόφιμα χωρίς να απαιτείται προδιάτρηση. Ο αισθητήρας συμμορφώνεται με το πρότυπο EN 13485 και το HACCP, γεγονός που τον καθιστά ιδιαίτερα πρακτικό για χρήση στον τομέα των τροφίμων, όταν συνδέεται με ένα αντίστοιχο όργανο μέτρησης (π.χ. testo 110). Η ειδική λαβή είναι ανθεκτική στη θερμότητα μέχρι θερμοκρασία +70 °C.
- Εύρος μέτρησης
- -25 έως +150 °C
- Ακρίβεια
- ±0,2 °C (-25 έως +74,9 °C) ±0,4 °C (υπόλοιπο εύρος) ±0,5 % του mv (+100 έως +150 °C)
- Χρόνος απόκρισης
- 7 s
- Βάρος
- 132 g
- Τύπος προστασίας
- IP 65
- Χρώμα
- Μαύρο, Ασημί
- Μήκος καλωδίου
- 1.5 m
- Υλικό
- Ανοξείδωτος χάλυβας / GFK
- Διαστάσεις
- 1640 mm
- Διάμετρος αισθητήρα
- 8 mm
- Διάμετρος άκρου αισθητήρα
- 4 mm
- Μήκος αισθητήρα
- 110 mm
- Μήκος άκρου αισθητήρα
- 30 mm