Αισθητήρας κατεψυγμένων τροφίμων...

Αισθητήρας κατεψυγμένων τροφίμων (NTC) - με σύνδεση TUC

  • Αισθητήρας θερμοκρασίας NTC
  • Μπορεί να βιδωθεί απευθείας σε κατεψυγμένα τρόφιμα, δεν απαιτείται προ-διάτρηση
  • Εύρος μέτρησης: -50 έως +140 °C
  • Σύμφωνο με EN 13485 και HACCP

Ο αισθητήρας κατεψυγμένων τροφίμων (με το αντίστοιχο όργανο μέτρησης) επιτρέπει τη μέτρηση της θερμοκρασίας πυρήνα σε κατεψυγμένα τρόφιμα.

0615 3211
192,75 €
Αξία με ΦΠΑ (24%) 239.01€
 

Ο αισθητήρας κατεψυγμένων τροφίμων (NTC) χρησιμοποιείται κυρίως για τη μέτρηση της θερμοκρασίας πυρήνα των κατεψυγμένων τροφίμων. Χάρη στην ειδική λαβή και το ελικοειδές άκρο του, μπορεί να βιδωθεί απευθείας στα κατεψυγμένα τρόφιμα χωρίς να απαιτείται προδιάτρηση. Ο αισθητήρας συμμορφώνεται με το πρότυπο EN 13485 και το HACCP, γεγονός που τον καθιστά ιδιαίτερα πρακτικό για χρήση στον τομέα των τροφίμων, όταν συνδέεται με ένα αντίστοιχο όργανο μέτρησης (π.χ. testo 110). Η ειδική λαβή είναι ανθεκτική στη θερμότητα μέχρι θερμοκρασία +70 °C.

Εύρος μέτρησης
-25 έως +150 °C
Ακρίβεια
±0,2 °C (-25 έως +74,9 °C) ±0,4 °C (υπόλοιπο εύρος) ±0,5 % του mv (+100 έως +150 °C)
Χρόνος απόκρισης
7 s
Βάρος
132 g
Τύπος προστασίας
IP 65
Χρώμα
Μαύρο, Ασημί
Μήκος καλωδίου
1.5 m
Υλικό
Ανοξείδωτος χάλυβας / GFK
Διαστάσεις
1640 mm
Διάμετρος αισθητήρα
8 mm
Διάμετρος άκρου αισθητήρα
4 mm
Μήκος αισθητήρα
110 mm
Μήκος άκρου αισθητήρα
30 mm

6 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.