Αδιάβροχος αισθητήρας τροφίμων NTC από ανοξείδωτο χάλυβα με σύνδεση TUC
- Αισθητήρας θερμοκρασίας NTC
- Ανθεκτικό στη θερμότητα καλώδιο αισθητήρα
- Εύρος μέτρησης: -50 έως +150 °C
- Σύμφωνο με EN 13485 και HACCP, με προστασία από το νερό σύμφωνα με το πρότυπο IP 67
Ο αδιάβροχος αισθητήρας τροφίμων από ανοξείδωτο χάλυβα (με το κατάλληλο όργανο μέτρησης) επιτρέπει τη μέτρηση της θερμοκρασίας πυρήνα των τροφίμων.
Ο αισθητήρας τροφίμων από ανοξείδωτο χάλυβα (NTC) χρησιμοποιείται κυρίως για τη μέτρηση της θερμοκρασίας πυρήνα των τροφίμων. Το γεγονός ότι ο αισθητήρας είναι συμβατός με το πρότυπο EN 13485 και το HACCP, καθώς και η προστασία του από το νερό (σύμφωνα με το πρότυπο IP 67), είναι ιδιαίτερα πρακτικό για χρήση στον τομέα των τροφίμων. Επιπλέον, είναι ανθεκτικός στη θερμότητα, επειδή το καλώδιο του αισθητήρα είναι κατασκευασμένο από PTFE.
- Εύρος μέτρησης
- -50 ... +150 °C
- Ακρίβεια
- ±0,2 °C (-25 έως +74,9 °C) ±0,4 °C (υπόλοιπο εύρος) ±0,5 % του mv (+100 έως +150 °C)
- Χρόνος απόκρισης
- 8 s
- Βάρος
- 128 g
- Τύπος προστασίας
- IP 67
- Χρώμα
- Ασημί
- Μήκος καλωδίου
- 1.5 m
- Υλικό
- Ανοξείδωτο ατσάλι
- Διαστάσεις
- 1660 mm
- Διάμετρος αισθητήρα
- 4 mm
- Διάμετρος άκρου αισθητήρα
- 3 mm
- Μήκος αισθητήρα
- 125 mm
- Μήκος άκρου αισθητήρα
- 15 mm